Masini de inchiriat in capitala

0 Shares
0
0
0

Capitala Romaniei este vizitata de turisti, de oameni de afaceri, de sportivi si de multe alte persoane care petrec una sau mai multe zile in oras.

O mare parte dintre cei care viziteaza capitala au nevoie ca in timpul sederii in Bucuresti, sa foloseasca o masina, asa ca incep sa caute cele mai atractive solutii pentru inchirieri auto ieftin in Bucuresti.

Oamenii de rand, care nu sunt dispusi sa cheltuiasca foarte multi bani pentru a inchiria o masina de lux, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre firma de inchirieri auto Kamoauto, pentru a-si alege masina.

Aceasta firma vine in intampinarea clientilor cu o impresionanta flota auto, care contine masini ideale pentru oamenii simplii, insa masini extrem de utile. Cei interesati isi pot indrepta atentia spre un model Skoda Rapid de exemplu, pe care il pot inchiria pentru suma de 32 euro pe zi, in cazul in care au de gand sa foloseasca doar doua zile masina.

Pretul inchirierii pentru aceasta masina scade considerabil, iar cei care vor inchiria masina pentru mai mult de 30 de zile vor plati doar 21 de euro pe zi.

De mentionat este ca pentru inchirierea unei astfel de masini este nevoie ca firma sa primeasca o garantie de 200 de euro, insa clientul care va inchiria masina isi va recupera banii cand va preda masina, cu conditia ca aceasta sa nu fie avariata, zgariata sau defecta.

Fanii masinilor frantuzesti isi pot indrepta atentia spre un Renault Clio Estate care poate costa 21 de euro pe zi in cazul in care clientul inchiriaza masina doar pentru doua zile, insa cei care inchiriaza pentru cel putin o luna de zile masina, vor plati doar 12 euro pe zi chirie pentru masina.

De mentonat este ca si in cazul acestei masini se va solicita o garantie de 200 de euro, insa banii ii vor fi restituiti clientului atunci cand va preda masina, daca aceasta nu este avariata, zgariata, sau defecta.

Ce poate fi oare mai placut pentru un sofer decat sa inchirieze o masina la asemenea preturi, iar mai mult decat atat sa plateasca si foarte putini bani pentru carburanti? De exemplu, acest model de la Renault pe care l-am prezentat are un consum de doar 4.5 litri la suta de kilometri, asa ca masina reprezinta cea mai buna solutie pentru inchiriat.

Persoanele interesate pot chiar sa isi faca o rezervare online pe site-ul firmei de inchirieri auto, iar astfel in momentul in care vor ajunge in capitala vor putea fi asteptati de catre un reprezentant al firmei de inchirieri auto, pentru a lua masina in primire.

Asadar, dupa cum se poate vedea, chiar daca discutam despre capitala Romaniei, unde preturile pentru mai toate produsele sunt mari, exista si firme de inchirieri masini precum Kamoauto de exemplu, care inchiriaza masini la preturi foarte atractive.

Cu siguranta exista si firme care inchiriaza masini de lux si care costa multi bani, insa atunci cand exista firme care inchiriaza masini pentru doar 12 euro pe zi, cu siguranta aceste firme sunt cele mai atractive pentru majoritatea clientilor.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…
Cum alegeti o masina?

AutoCum alegeti o masina?

Indiferent ca vreti sa apelati la inchirieri autoturisme sau vreti sa va cumparati o masina trebuie sa determinati…