Ofera-i un cadou care sa-i fure inima

0 Shares
0
0
0

Cu totii ne dorim sa oferim persoanei iubite cel mai frumos dar. De asemenea, majoritatea dintre noi ne dorim sa gasim un magazin de cadouri ieftine, care sa ne ajute sa realizam acest lucru. Un astfel de magazin cadouri ieftine este Econvenabil.ro, unul dintre cele mai bune magazine online din acest domeniu.
Cand vine vorba de rasfatul iubitei, cel mai frecvent gand este acela daca darul pe care il oferim ii place sau nu. Niciun alt cadou nu-i va cuceri definitiv inima decat cel care spune: „sunt nebun dupa tine”.

Florile sunt bune, ciocolata reprezinta si ea un cadou dulce, iar o zi la spa poate intr-adevar sa aduca stralucire in ochii ei. Insa astazi, pentru niciun alt motiv decat acela de a va arata afectiunea, trebuie sa incercati sa-i faceti un cadou, un gest, care sa fie intr-adevar numai pentru ea, ceva ce nicio alta fata nu a primit. Martha Dupecher, doctor in psihoterapie, spune ca: „un cadou nu trebuie sa fie scump, ci trebuie sa fie sincer.

Cel mai bun cadou este acela care ofera emotie. Cu totii ne dorim sa ne simtim speciali. Un lucru prin care putem face asta este oferirea unui cadou bine gandit care sa spuna «Stiu cum sa te multumesc»”. Cel mai important lucru pe care nu trebuie sa-l facem este acela de a oferi partenerului ceva ce ne dorim noi sa primim. Pentru incepatori, lenjeria intima pe care ea si-o doreste este, mai degraba, un cadou pentru ei, decat pentru ele.
Selectii speciale

Iubita noastra va renunta oricand la eleganta pentru ceva care sa-i puna in miscare sentimentele, acesta este un lucru garantat. In general, femeile nu se dau in vant dupa cadouri reprezentate de gadget-uri scumpe sau diferite aparate sub forma de cadou. Ceea ce vor femeile este ceva care sa le atinga sentimentele, ceva care sa fie personal pentru ele si, in acelasi timp, ceva ce nu vor cumpara niciodata pentru sine.

Unele magazine de cadouri au articole precum bratari cu „xoxo” (imbratisari si saruturi) sau vase de lut cu crini orientali desenati in culoarea iubirii. Pentru cadouri de zi cu zi, aruncati o proivire la cadourile personalizate descrise in 365 de cadouri romantice pentru dragostea ta (365 Romantic Gifts for Your Love) de Tomima Edmark:
Horoscopul facut acasa. Va merge ea sa cineze la restaurantul favorit sau se va ocupa cineva de copii intr-una din zilele saptamanii pentru ca ea sa-si faca timp pentru sine? Scrieti toate lucrurile frumoase pe care doriti sa le faceti pentru iubita voastra in luna aceasta.

Ceva care se scrie pentru acasa. Personalizati articolele de papetarie cu un nume de animalut de companie sau cu un episod amuzant din zilele in care ieseati la intalnire.

Mai multa distractie decat mancare. Aminteste-i de copilarie prin oferirea unei cutiute pentru mancare pe care obisnuia sa o ia la scoala, in copilarie. Cu siguranta, veti reusi sa-i smulgeti un zambet si o exclamatie de bucurie.
Pentru mai multe detalii cu privire la achizitionarea de cadouri accesati www.econvenabil.ro.

0 Shares
You May Also Like