Organizarea unei petreceri aniversare de neuitat

0 Shares
0
0
0

Imaginati-va ca participati la o petrecere aniversara si vedeti acea situatie jenanta in care oamenii sosesc si se simt un pic timorati, inconfortabili… si  imediat incep sa caute un loc undeva prin camera pentru a-si sorbi cocktailul si a-si tine ochii lipiti de ecranul telefonului.

Imaginati-va acum ca sunteti chiar dvs. organizatorul acelei petreceri. Sau chiar mai rau, este ziua de nastere a sotului dumneavoastra.

Daca trebuie sa organizati o zi de nastere, fie ca este a dvs. sau a unei alte persoane importante, ne imaginam ca veti dori sa evitati aceasta situatie neplacuta de a avea o petrecere plictisitoare.

Ei bine, nu va fie teama: cu ideile pe care le veti gasi in acest articol veti putea evita celebrul “efect de creta” al petrecerilor aniversare si veti organiza o petrecere care va face pe toata lumea sa exclame: “A fost cea mai distractiva petrecere la care am participat vreodata!”

Cel mai frumos aspect este ca nu veti avea nevoie de figuri celebre pentru a organiza totul.

1. Personalizarea

Sa incepem prin a spune ca nu conteaza daca este vorba de un adult sau un copil.

Cuvantul de ordine este, in acest caz: personalizarea.

Fie ca este vorba de o petrecere surpriza, de cumpararea de cadouri barbati de pe Jubi, de o petrecere disco sau de o petrecere la piscina, secretul este sa gasesti o tema.

Ca este in concordanta cu gusturile persoanei in cauza de ziua de nastere sau nu, oaspetii o sa aprecieze, de asemenea orice tematica originala.

2. Lista de invitati

Sfatul nostru este sa evitati grupurile de Whatsapp pentru a colecta sfaturi de idei: mult deranj, de multe ori oamenii nu raspund si mesajele importante ar putea fi coplesite de volumul mesajelor din chat.

Scrieti pe o foaie de hartie numele persoanelor pe care doriti sa le invitati (momentul potrivit este de aproximativ o saptamana, nici prea tarziu, nici prea devreme) si marcati toate confirmarile pe masura ce le primiti.

Veti avea intotdeauna timp sa creati un grup de Whatsapp pentru a trimite exclusiv comunicarile esentiale pentru succesul petrecerii!

  • Invitatia: Fa-ti petrecerea originala imediat!

Invitatia oficiala pentru petreceri aniversare este folosita foarte putin, in schimb este mai mult folosita pentru petrecerile celor mai tineri.

Asa ca puteti crea oricand un template de invitatie unic si sa il trimiteti persoanelor de pe lista de ivitati pentru o impresie mai puternica si mai ales pentru a creste sansele ca acea persoana sa raspunda afirmativ la invitatie.

  • Cadouri pentru oaspeti: da sau nu?

Aceasta este o problema destul de controversata.

Putem lasa o amintire frumoasa a sarbatoriri ca semn de multumire pentru participare, fara a cheltui prea multi bani sau a ne gandi prea mult ce sa luam, de ce sa nu o facem?

Desigur, mai degraba decat sa facem un cadou facut doar pentru a fi … care se incadreaza in banalitate si plictiseala, mai bine sa nu il facem deloc.

Insa o idee originala ar putea fi o brosa vestimentara in conformitate cu tema pe care ati ales-o si care, probabil, preia personajele caracteristice ale acelei teme.

Oaspetii o vor putea purta in timpul petrecerii si apoi o vor putea lua acasa ca suvenir al acelei zile.

Am ajuns la final, sper ca v-am dat cateva idei interesante pentru a organiza o petrecere aniversara care sa nu treaca neobservata.

0 Shares
You May Also Like