Se merita sa iti cumperi un laptop second hand?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa iti cumperi primul tau laptop, sau in cazul in care vrei sa iti inlocuiesti vechiul laptop de acasa cu unul mai bun si mai performant, atunci trebuie sa stii exact cati bani ai la dispozitie, pentru a stii spre ce echipament sa te orientezi.

Daca stam sa discutam strict din punct de vedere financiar, atunci putem spune fara teama de a gresi, ca unul din multimea de laptopuri second hand poate reprezenta pentru tine cea mai avantajoasa solutie.

Asadar, din punct de vedere al pretului, putem spune ca se merita sa iti cumperi un laptop second hand, insa acesta merita sa fie cumparat si din alte motive.

Daca de exemplu, nu folosesti in cine stie ce scopuri echipamentul, ci mai degraba il folosesti in scopuri normale, cum ar fi vizionarea filmelor, ascultarea muzicii preferate sau pentru navigarea pe internet, atunci putem spune ca se merita sa iti cumperi un laptop second hand.

Chiar si in conditiile in care ai de gand sa folosesti echipamentul pentru a lucra de acasa, iar munca ta presupune scrierea articolelor seo, sau scrierea diferitelor tipuri de articole, ori completarea mail-urilor si a sondajelor, atunci putem spune ca un echipament second hand este ideal pentru tine, asa ca se merita sa iti cumperi un laptop second hand.

Se stie faptul ca dj-ii folosesc laptopurile atunci cand isi desfasoara activitatea, asa ca pentru inceput, in conditiile in care iti cumperi un laptop second hand, i5 sau i7, cu siguranta acesta va putea sa faca fata cerintelor.

Daca esti si tu dj, si intentionezi sa iti cumperi un asemenea laptop, pentru a-l folosi in aceste scopuri, atunci cu siguranta putem spune ca se merita sa iti cumperi un laptop second hand, daca vrei sa il folosesti in acest sens.

Asadar, dupa cum se poate observa, in momentul in care intentionezi sa iti cumperi un laptop, nu doar din punct de vedere financiar, ci din mai multe puncte de vedere, putem spune ca se merita sa iti cumperi un asemenea produs.

In cazul in care insa, ai de gand sa iti cumperi un laptop second hand pentru a-l folosi pentru gamming, atunci trebuie sa renunti la aceasta idee. Se stie faptul ca pentru gamming se cumpara laptopuri anume create in acest scop, care au specificatii tehnice speciale pentru gamming.

In acest caz, chiar si anumite echipamente noi, sau echipamentele refurbished sunt depasite si nu pot sa faca fata cu succes cerintelor.

Si tot referitor la echipamentele second hand, daca intentionezi sa iti cumperi unul, ai face bine sa il cumperi de la un magazin de specialitate, pentru ca in acest fel vei primi si certificate de garantie pentru produs.

In cazul in care il vei cumpara de la o persoana fizica, atunci sansele ca echipamentul sa nu aiba certificat de garantie sunt destul de mari, iar in cazul unei defectiuni, tu vei suporta toate cheltuielile care vizeaza reparatia, iar aici discutam atat despre piesele de schimb, cat si despre manopera.

0 Shares
You May Also Like