Sfaturi utile pentru fotografii de nunta incepatori

0 Shares
0
0
0

In acest articol Cotea Razvan ne prezinta cele mai utile sfaturi pentru fotografii de nunta incepatori.

Daca sunteti nou in profesia de fotograf de nunti sau sunteti un fotograf amator care raspunde de imortalizarea nuntii unui prieten, probabil ca exista posibilitatea sa nu va descurcati. in aceasta zi importanta … Sa nu mai vorbim de aspectele tehnice ale fotografiilor dvs., oferim aici 5 sfaturi practice pentru a nu uita nici un cliseu important si pentru a oferi mirelui si miresei amintiri frumoase.

1. Vorbeste cu mireasa si mirele

Indiferent daca sunteti un profesionist sau un amator, daca un cuplu va incredinteaza realizarea fotografiilor de nunta, va trebui in primul rand sa discutati cu mireasa si mirele.

Intrebati-i despre tema nuntii lor si despre asteptarile lor cu privire la fotografii. Daca nu sunteti prieten cu ei intalniti-i pentru a va face mai confortabil cu scopul pe care il aveti in ziua cea mare.

Profitati de acest interviu pentru a lista fotografiile esentiale. In timpul unei nunti, exista anumite momente cheie pe care orice fotograf bun de nunta trebuie sa profite: sosirea mirilor, schimbul de inele, semnarea registrului la primarie, sarutarea mirelui si miresei, iesirea cuplului, aruncarea de orez sau confetti, primul dans …

Dar, de asemenea, ganditi-va sa cereti mirelui si miresei ceea ce este cu adevarat important pentru ei.

2. Gasiti rudele noilor soti

Indiferent de numarul de oaspeti, mirii vor prefera intotdeauna sa aiba fotografii de nunta cu rudele lor imediate.

In consecinta, un fotograf de nunti ar trebui sa gaseasca, de preferinta, cu ajutorul unui membru al familiei, care sunt familia si prietenii.

Si din moment ce nu veti scapa de fotografiile traditionale ale grupului, este mai bine sa cereti mirelui si miresei sa va ofere o lista de grupuri de luat, apoi alegeti printre oaspeti o persoana care se vor apela reciproc cat mai curand posibil .

3. Fotografieaza pregatirile

Nu uita sa fotografiezi pregatirile inainte de ceremonie, este o greseala destul de frecventa. Cu toate acestea, mireasa viitoare a petrecut adesea mai multe luni in cautarea rochiei ei, pentru tema si decorarea nuntii ei etc.

Mireasa va fi incantata sa o fotografiati  facandu-si parul, imbracandu-se si pregatindu-se pentru aceasta zi mare. Pregatirile fac parte si din amintirile bune ale unei nunti, asa ca nu le neglija!

Deschideti-va ochii pentru a capta detaliile care spun o poveste, inclusiv masa de nunta (cu sampanie, tort sau gustari etc.) sau accesorii (buchetul si bijuteriile miresei).

4. Faceti fotografii originale

Pentru a va diversifica putin fotografiile de nunta, inspirati-va de la locul si tema ceremoniei pentru a face fotografii care se afla in afara caii batatorite.

Fotografiile dvs. nu ar trebui sa fie identice ca ceremonia este boema sau de epoca, are loc in oras, in mediul rural sau la mare …

Pentru a aduce viata imaginilor, cereti mirelui si miresei sa se ridice cu recuzita sau sa alerge spre tine.

5. Nu ezitati sa declansati

Planificati destule baterii si cartele de memorie pentru a face o multime de fotografii. Intr-adevar, un cuplu care va cere fotografii de nunta va fi dezamagit daca ati oferit doar douazeci.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…