Avantajul oferit de extensiile pentru par

0 Shares
0
0
0

Avantajul oferit de extensiile pentru parExista atat de multe tipuri diferite de extensii par,  deci acest post pe blog va va ajuta sa va lamuriti si  va va ajuta sa faceti cea mai buna alegere pentru parul dumneavoastra. Deci, stati pe spate, si va lasati doar parul sa intre pe mainile expertilor.

Inainte de a intra in diferite tipuri de aplicatii de extensie a parului, primul lucru pe care trebuie sa-l cunoasteti despre extensiile de par este acela ca vin in extensii reale de par uman si extensii de par sintetice. Deci, care este diferenta dintre ele?

Extensiile de par uman sunt exact ceea ce spune denumirea lor. Ele sunt realizate din parul uman real, de sus in jos, colectat de la un donator. Parul natural de calitate premium transmite ca toate firele sunt intacte si cresc in aceeasi directie in momentul colectarii. Acest lucru permite ca extensiile sa nu se incurce si asigura faptul ca extensiile curg in aceeasi directie de la radacina la varf.

Parul sintetic, pe de alta parte, este fabricat din diverse fibre sintetice, amestecate si nu contine par uman. Aceste fibre sunt, de obicei, foarte fine, fibre de plastic care sunt fabricate pentru a imita parul real.

Ambele extensii reale si sintetice vin in multe stiluri, culori si forme diferite de aplicare. Calitatea fibrelor sintetice poate varia, insa acestea sunt, in general, rigide si se misca diferit de parul uman, astfel incat acestea nu se amesteca cu parul natural. Ele au uneori o textura ciudata sau groasa la atingere. Parul real arata si se simte real (pentru ca este, bineinteles!) Si, prin urmare, se amesteca mai natural cu parul.

COLORARE & STYLING

Cu suvitele sintetice, nu puteti colora parul deoarece majoritatea colorantilor contin amoniac sau inalbitor care ar distruge pur si simplu parul sintetic. In plus, nu puteti coafa parul sintetic la fel ca parul adevarat deoarece caldura il poate deteriora. Deci, nu puteti folosi lucruri cum ar fi fier de curling, indreptare sau un uscator cu suflare pe parul sintetic, deoarece se va topi / va va deteriora grav.

Alti factori, cum ar fi soarele, frigul sau produsele dure pentru par, pot deteriora si extensiile de par sintetice. Extensiile naturale de par, pe de alta parte, pot fi tratate la fel ca propriul par – nu exista limite! Puteti sa le colorati si sa le stilizati in orice fel doriti.

Parul sintetic este mai ieftin decat parul real, dar, bineinteles, cu acest lucru, vine un compromis. Deoarece sunt fabricate din fibre sintetice, ele nu dureaza atata timp cat parul uman poate fi usor deteriorat de factorii mentionati mai sus (cum ar fi soarele, caldura etc.). In general, acestea dureaza cateva luni, in timp ce extensiile reale pot dura mai mult de un an daca sunt bine ingrijite. Parul uman dureaza aproximativ un an in medie.

Deci, in rezumat, parul real poate fi tratat si decorat la fel ca propriul par, si va arata si se va simti cel mai natural. Se amesteca usor cu parul si dureaza mult mai mult decat parul sintetic. Desi sunt mai ieftine decat parul real, extensiile din par sintetic nu arata la fel de natural, nu poate fi decorate cu unelte de incalzire si nu dureaza atat timp cat parul real.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…