Unde iti repari telefonul?

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi, atunci cand vrem sa ne cumparam un telefon mobil, ne dorim ca dispozitivul care urmeaza sa fie al nostru, sa functioneze fara probleme o perioada cat mai indelungata de timp.

Acest lucru este si normal, mai ales in situatia in care ne cumparam un dispozitiv foarte performant, de la un brand renumit de pe piata, datorita faptului ca produce telefoane de cea mai buna calitate.

De exemplu, atunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone, poti sa iti alegi un model de la Samsung sau de la Sony, ori de ce nu, chiar de la HTC, ca sa nu mai zic un model iPhone de la Apple.

Alegerea unui model de la acesti producatori insa, nu inseamna automat faptul ca telefonul tau va avea o durata de viata foarte lunga, si ca nu va intampina nici un fel de problema de functionare.

Chiar si atunci cand iti alegi un model de la acesti producatori, te poti trezi mai devreme sau mai tarziu cu tot felul de surprize neplacute, iar acest lucru nu ar trebui sa ne mire, pentru ca fie ca ne place sa recunoastem sau nu, oricat de performante ar fi telefoanele de pe piata, inca nu avem un telefon perfect.

Ei bine, indifernet ce model prefer, sau mai bine spus ce brand de telefoane mobile prefer, in momentul in care terminalul tau nu mai functioneaza in mod corespunzator, va trebui sa il dai pe mana specialistilor.

Daca ai cumparat telefonul nu de foarte mult timp, iar acesta inca se afla in perioada de gratie, atunci ai putea sa il duci la magazinul de unde l-ai cumparat, iar daca vei avea asupra ta certificatul de garantie al telefonului, dar si cutia sa originala, terminalul va fi trimis in service.

Daca acolo, expertii care se ocupa de reparatia telefoanelor, vor constata faptul ca este o problema tehnica, si nu a fost cauzata in nici un fel de neglijenta ta, atunci reparatia dispozitivului va fi gratuita.

In cazul in care insa, telefonul a suferit cazaturi sau a intrat in contact cu apa sau cu alte lichide, atunci specialistii de la service vor depista acest lucru, si fie iti vor repara telefonul contra cost, fie nu se vor ocupa de reparatia acestuia.

Mai trebuie sa stii faptul ca daca vei alege aceasta variant de reparatie a telefonului, va trebui sa astepti aproximativ doua saptamani, daca nu chiar mai mult, pana cand vei putea sa reintri in posesia telefonului.

Daca nu ai de gand sa astepti atata timp, cu siguranta poti sa cauti la tine in oras un service gsm, si sa iti duci telefonul la incarcat.

Vei putea sa iti indrepti atentia spre un service specializat in reparatii ale telefoanelor ce apartin unui brand anume, sau vei putea sa gasesti service-uri gsm generale.

Indferent de alegerea facuta, va trebui sa suporti costurile reparatiei, iar pretul pentru reparatia telefonului va fi influentat de defectiunea pe care acesta o are.

Ce conteaza insa foarte mult, este faptul ca daca alegi aceasta variant, nu va mai trebui sa astepti mult timp pana cand vei putea sa iti folosesti telefonul.

0 Shares
You May Also Like