Tot ce trebuie sa stii despre ultimele modele de Samsung

0 Shares
0
0
0

Desi marimea bateriei nu sa schimbat, se spera ca va tine pasul cu noul procesor de 10nm construit recent. Samsung a ales sa integreze doua procesoare diferite, in functie de regiunea de vanzare de produse – alegerea curios, in cazul in care este: programul, un Qualcomm Snapdragon 835, sau un Samsung Exynos 8895.

Indiferent care este de fapt instalat pe dvs. smartphone, acesta va fi asistat de 4 GB de memorie RAM. Cu un spatiu de stocare de 64 GB, Samsung se aliniaza cu Apple si cu cele mai recente modele. Adaugati la acesta un player microSD si un nou port USB-C, si aveti un super telefon. In rest, aceste noi modele sunt inca rezistente la apa si ofera incarcare fara fir. La aceste modele camera nu a schimbat nici un centimetru. Cel putin, dintr-un punct de vedere “hardware”, deoarece in interiorul software-ului a fost reproiectat pentru a profita de noul sistem Image Signal Processor.

Pe partea de design general, nimic nou nici: intotdeauna aceasta alianta de metal si sticla, fie pentru S8 sau S8 Plus. Ecranul are muchii curbate, mai aproape de ceea ce aveam pe un Note 7 decat pe un S7 Edge – apropo, nici un model Edge pentru aceasta noua colectie.

In ceea ce priveste afisarea, Samsung ofera o rezolutie QHD +, cu un raport de 18,5: 9. Cu alte cuvinte, ecranul este foarte mare, ramanand destul de ingust. Coreenii au redus de asemenea dimensiunea trupei si au mutat butoanele pentru a face mai mult spatiu pe ecran. Cititorul de amprenta a fost, de asemenea, mutat si este acum in partea din spate a telefonului, aproape de camera. In cele din urma, scanerul retinei se intoarce intr-o versiune noua si imbunatatita!

Caracteristicile acestor noi smartphone-uri Samsung

Incercam, in general, sa nu ne ocupam de caracteristicile tehnice ale telefoanelor inteligente – pentru ca nu este totul, va puteti imagina! Cu toate acestea, pentru fani, aceasta este ceea ce se afla sub capota celui mai recent nascut al Samsung.

Deci, camera nu s-a schimbat cu adevarat de la S7 – tabelul de mai sus arata bine. Dar inca vorbim despre cea mai buna camera de smartphone din 2016, care nu este nimic. Ceea ce s-a schimbat cu adevarat este modul in care este gestionata aceasta camera. Si atunci trebuie sa spuneti ca daca camera din spate ramane aceeasi, camera frontala este acum mai buna – si se ocupa de autofocus.

Comparativ cu un Galaxy S7, fotografiile dvs. vor fi mai precise si mai putin saturate aici. Acestea sunt cele doua mari puncte pe care Samsung a lucrat in reformularea gestionarii fotografiilor. In rest, aparatul foto este inca la fel de placut de utilizat, rapid si plin de caracteristici interesante – si, prin urmare, esential!

Galaxy S8, prin urmare, intotdeauna tot ce ai nevoie pentru a face fotografii foarte frumoase, cu exceptia faptului ca inca de anul trecut alti concurenti au intrat in dans: Google, HTC si LG – pentru a numi cateva – oferta o calitate a imaginii identica in substanta. Mai multe informatii despre produse si preturi gasiti pe service GSM Bucuresti.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…