De ce telefonul meu Huawei nu face poze?

0 Shares
0
0
0

Din ce in ce mai multe persoane care au nevoie de un smartphone nou, isi indreapta atentia spre dispozitivele Huawei, care vin la un raport calitate – pret foarte bun.

De cele mai multe ori, dispozitivele acestui brand functioneaza perfect, insa mai sunt si exceptii, la fel ca si in cazul dispozitivelor scoase pe piata de catre alte branduri.

Una dintre problemele legate de telefoanele acestui brand poate avea legatura cu camera foto a telefonului, iar in urmatoarele randuri vom vedea despre ce este vorba.

Camera Huawei nu functioneaza

Aparatele foto au un factor esential in telefoanele inteligente. De fapt, tot mai multe persoane depind de specificatiile camerei telefonului inteligent atunci cand determina ce telefon mobil sa cumpere. Optiunile care ofera cat mai multi megapixeli sunt cele mai atractive. Dar problemele camerelor de pe telefoanele inteligente au cele mai populare cautari de depanare de pe web. Si de cele mai multe ori, nu este din cauza calitatii telefonului mobil, ci pur si simplu din cauza erorilor umane naturale.

Daca nu puteti face fotografii cu aparatul foto sau daca se blocheaza si se opreste de fiecare data cand il deschideti pentru a-l utiliza, probabil ca ati depasit limita de memorie a telefonului inteligent cu fotografiile.

Cand se intampla acest lucru, trebuie sa faceti una din urmatoarele doua actiuni: Stergeti fotografiile si alte fisiere de pe spatiul de stocare al dispozitivului sau salvati fotografiile noi pe cartela de memorie. Daca nu sunteti foarte incantati cu privire la ideea de a sterge fotografiile dvs. pretioase, puteti efectua modificari in setarile aparatului foto pentru a va salva fotografiile pe cartela de memorie.

Iata ce trebuie sa faceti:

Pasul 1: Deschideti camera si accesati setarile.

Pasul 2: In lista derulanta, atingeti “Altele”, apoi accesati fila “Locatie preferata pentru salvare”.

Pasul 3: Apasati “SD Card” apoi reveniti la ecranul de start. Puteti reporni telefonul daca este necesar, oprind aparatul, scoateti bateria si reintroduceti-o, apoi reporniti-o.

Ei bine, dupa ce veti face acest lucu, in mod normal telefonul dvs. Huawei nu ar mai trebui sa aiba probleme cu aparatul foto. In aceste conditii, mai puteti sa faceti acasa un singur lucru, si anume sa efectuati o resetare a telefonului, pentru ca acesta sa revina la setarile din fabrica.

In cazul in care insa problema persista, cu siguranta va fi nevoie sa mergeti cu dispozitivul intr-un service gsm, acolo unde specialistii in reparatii telefoane vor remedia problema.

Ideal ar fi sa aveti in oras un service specializat in reparatii Huawei, pentru ca in cadrul unui astfel de service lucreaza doar persoane care cunosc foarte bine dispozitivele acestui brand, si vor efectua o reparatie de calitate superioara.

In cazul in care telefonul se afla inca in perioada de garantie, atunci puteti incerca sa il reparati pe baza certificatului de garantie, pentru a beneficia de reparatie gratuita.

Ei bine, aceasta este o problema izolata, cu care se pot confrunta cativa utilizatori, insa cu siguranta acest lucru nu inseamna ca toti utilizatorii de telefoane Huawei trebuie sa intampine aceasta problema.

0 Shares
You May Also Like