4 mituri legate de optimizarea SEO

0 Shares
0
0
0

Vrei sa ai succes in afacerea pe care o ai? Vrei ca in mediul online sa fii cunoscut? Vrei ca site-ul tau sa apara in topul cautarilor generate de Google? Atunci ai nevoie de optimizare SEO.

Daca vorbim de optimizarea SEO a paginii, vorbim de procese menite sa te ajute la a indeplini cele amintite mai sus.

Datorita cerintelor de pe piata, au aparut tot mai multe firme de optimizare SEO. Acesta nu e un lucru neaparat bun, deoarece nu toate ofera servicii de calitate. Cand vrei sa alegi firma potrivit din multitudinea de firme existente, iei in calcul recomandarile facute de altii. Recomandarea noastra pentru tine este DanBradu.com. Fa alegerea potrivita cat nu e tarziu. Un start bun in afacerile online iti poate aduce succesul dorit.

De-a lungul timpului, si in domeniul SEO, ca si in alte domenii au aparut fel si fel de mituri. Pe unele dintre ele le vom discuta in cele ce urmeaza.

Specialistii SEO sunt programatori

Din start iti spunem ca acest lucru nu este adevarat. Intr-adevar, un programator, daca isi doreste poate fi specialist SEO, insa nu trebuie neaparat sa fii programator pentru a fi un astfel de specialist. Specialistii SEO trebuie sa aiba cate putin din fiecare, de exemplu: sa inteleaga nevoile oamenilor, sa aiba un vocabular adecvat sau sa aiba o serie de cunostinte in IT. Aceste lucruri sunt importante daca vrei sa intelegi la ce se asteapta utilizatorii de la un site.

Cuvintele cheie folosite in mod repetat sunt benefice

Intr-adevar, acum ceva timp era indicat sa folosesti cat mai multe cuvinte cheie. Acum insa, acestea nu sunt apreciate daca sunt folosite in mod excesiv. Mai mult decat atat, risti sa fii penalizat de catre cei de la Google daca folosesti in exces cuvinte cheie.

Se poate si fara SEO

Unii proprietari de site-uri au impresia ca nu au nevoie de SEO, deoarece e suficient sa isi promoveze site-ul in social media. Acestia ajung in cele din urma sa se mire de ce nu au mers lucrurile asa cum se asteptau, din moment ce au facut o promovare in social media impecabila.

Ei bine, se pare ca mai importanta decat promovarea pe retelele de socializare este optimizarea SEO, deoarece aceasta iti asigura o buna indexare in Google, aceasta facandu-se pe termen lung.

Link-urile multe aduc succesul dorit

Nu! In mod categoric, in timpul in care traim excesul de link-uri nu este o solutie. In legatura cu link-urile, ceea ce trebuie sa faci este sa folosesti doar link-uri de calitate, nu link-uri de umplutura. Ca si in cazul cuvintelor cheie, si in cazul link-urilor risti penalizari de la Google.

Daca vrei o promovare de calitate in online, cu siguranta vei cauta cele mai bune servicii de optimizare SEO. Daca vrei cele mai bune servicii de optimizare SEO, cu siguranta vei apela la www.danbradu.com. Daca apeleazi la ei cu siguranta vei fi multumit de rezultatele obtinute. Daca vei fi multumit de rezultatele obtinute, inseamna ca site-ul tau a ajuns acolo unde trebuie.

0 Shares
You May Also Like