Nefilimii, o specie extraterestra care a trait pe Pamant

0 Shares
0
0
0

Multi autori ar fi de acord ca, bazandu-ne pe numeroase scrieri stravechi, putem concluziona ca anticii Nefilimi ar fi fost o specie extraterestra ancestrala care a trait pe Pamant in trecutul indepartat, chiar daca aceasta este o ipoteza extrem de controversata pentru oamenii de stiinta, care o resping cu fermitate.

Multe s-au spus despre misteriosii Nefilimi, fiintele antice care locuiau pe planeta noastra in trecutul indepartat. Aceste fiinte au trait inainte de Marele Potop si au trait si dupa el, insa originea lor este cu mult mai misterioasa decat ne putem imagina.

Avand in vedere tot acest mister din jurul Nefilimilor, este posibil ca acestia sa fi fost o specie extraterestra antica, ancestrala, care a venit pe Pamant in trecutul indepartat?

Potrivit mai multor texte antice, exista posibilitatea de a concluziona ca Nefilimii au fost, de fapt, fiinte misterioase care au dominat intreaga planeta inainte de Marele Potop. In multe texte antice, ei sunt denumiti giganti, iar unele dintre aceste texte sugereaza faptul ca aceste fiinte misterioase sunt, de fapt, descendentii Ingerilor Cazuti.

Cu toate acestea, in ciuda faptului ca majoritatea oamenilor de stiinta incearca sa inteleaga cine erau Nefilimii, exista o confuzie considerabila in jurul acestor fiinte misterioase, care, conform unor texte antice, erau reale si populau Pamantul in trecutul indepartat.

Nu exista dubii legate de existenta acestor fiinte sau daca erau sau nu reale; singura curiozitate o reprezinta adevarata lor origine si mostenire.

Analizand textele antice, observam ca, in Biblia ebraica, cuvantul “Nefilim” este mentionat de doua ori, ambele in Tora: prima oara in Geneza 6:1-4, chiar inainte de povestea cu Arca lui Noe, iar a doua oara in Numeri 13:32-33, cand spionii trimisi sa cerceteze Canaanul au declarat ca au vazut “uriasi de temut”.

Nefilimii

Este important de mentionat faptul ca exista diferente evidente intre vechii Nefilimi si fiintele umane de pe Pamant si ca ambele specii au umblat pe Pamant in trecutul indepartat.

Totusi, adevarul din spatele Nefilimilor este si va fi un subiect de dezbatere. Multi cercetatori sustin ca Nefilimii erau fiinte mitologice care nu au coexistat cu oamenii, in timp ce alti cercetatori cred cu tarie ca Nefilimii nu erau originari de pe Pamant ci, mai degraba, de pe alte planete din afara Sistemului nostru Solar.

Acest lucru i-a facut pe multi sa speculeze ca atat Nefilimii cat si fiintele mentionate ca Ingeri Cazuti sunt, de fapt, o specie extraterestra nepamanteana.

2 Samuel 21:20 ofera chiar si o descriere detaliata cu privire la modul in care aratau fiintele enigmatice: “Si a fost din nou razboi la Gat, unde era un om de statură inalta, care avea sase degete la fiecare mana si sase degete la fiecare picior, in total douazeci si patru si care era, de asemenea, un urmas al uriasilor.”

Dupa cum se poate observa, textele antice descriu fiintele misterioase mentionate ca Nefilimi. Prin urmare, putem concluziona ca, in cazul in care au existat cu adevarat in trecut, trebuie sa fi fost o specie cu totul diferita de oameni si este foarte probabil ca originea lor, impreuna cu cea a Ingerilor Cazuti, sa fi fost, de fapt, din alta lume intrucat, spre deosebire de oameni, ei nu erau originari de pe Pamant.

Interesant, constatam ca majoritatea autorilor se vor pune de acord intr-o privinta: Nefilimii erau, de fapt, o rasa hibrid intre “Ingerii cazuti”, numiti “Benei Ha’Elohim” (“Fiii lui Dumnezeu”, in ebraica), ceea ce inseamna ca aceste fiinte nu erau pamantene, ci erau, de fapt, fiinte cerești, descendenti ai Ingerilor Cazuti.

Desi exista multe texte antice in care aceste fiinte “extraterestre” sunt denumite “Uriasi” sau “Titani”, numeroase alte texte mentioneaza, de asemenea, existenta lor, insa nu reusesc sa explice originea acestor fiinte si ce erau ele.

In Biblie, de exemplu, se mentioneaza in mod clar (si este folosita ca o interpretare traditionala) ca “fiintele ceresti”, s-au imperecheat cu oameni; este o afirmatie extrem de controversata, respinsa de multi oameni de stiinta, care nu sunt de acord cu ipoteza ca, in trecutul indepartat, omul antic a intrat in contact cu fiinte care nu erau de pe Pamant.

A se urmari si acest documentar in limba engleza care vine cu dovezi clare asupra prezentei Nefilimilor din cele mai vechi timpuri pe pamant.

0 Shares
You May Also Like