Cand a devenit Larisa Popa Miss Univers Romania?

0 Shares
0
0
0

Noi romanii, suntem constienti ca avem cele mai frumoase femei din intreaga lume, insa si strainii care ne viziteaza tara lauda de fiecare data femeile din Romania.

In conditiile in care in Romania exista atat de multe femei frumoase, cu siguranta este destul de dificil de stabilit care este cea mai frumoasa femeie din Romania, insa noi va prezentam un indiciu.

Numele Larisa Popa va spune ceva? Ei bine, Larisa Popa a fost castigatoarea concursului Miss Univers Romania, pentru ca mai apoi sa participe la cel mai important concurs de frumusete din intreaga lume, si anume la Miss Univers in anul 2011, in  Sao Paulo, Brazilia, la cea de-a 60-a editie a celui mai renumit concurs de frumusete.

Din pacate, Larisa Popa nu a reusit sa se claseze pe podium, insa din acel moment, cu siguranta a devenit una dintre cele mai cunoscute si una dintre cele mai apreciate femei din Romania.

Nici nu se putea altfel, in conditiile in care discutam despre cea mai frumoasa femeie din tara, si despre una dintre cele mai frumoase femei din lume.

De cand a participat la Sao Paulo, Brazilia, la cea de-a 60-a editie a Miss Univers 2011, multe tinere domnisoare viseaza sa ii calce pe urme Larisei, si sa devina Miss Universe Romania, pentru a ne reprezenta mai apoi tara la cel mai important concurs de frumusete din lume.

Nici nu se putea altfel, in conditiile in care fetele care ajung in situatia de a castiga Miss Universe Romania, precum Larisa Popa, se pot bucura de o imagine de invidiat.

Apoi, ele pot semna diferite contracte cu anumite case de moda, sau pot fi contactate de catre cele mai importante companii pentru a le prezenta produsele.

Dupa cum se poate vedea, exista multe motive pentru care tinerele domnisoare viseaza sa devine Miss Universe Romania, precum Larisa Popa in anul 2011.

De precizat insa este faptul ca nu orice fata frumoasa de pe strada poate deveni Miss Universe Romania, ci doar o femeie care are cateva calitati impresionante.

Aspect fizic ireprosabil

In conditiile in care discutam despre cel mai important concurs de frumusete, este lesne de inteles ca aspectul fizic trebuie sa fie ireprosabil. O candidata care fie este prea slabuta, fie are kilograme in plus, cu siguranta nu va putea fi desemnata Miss Universe.

Farmec personal

Frumusetea fara farmec personal poate fi considerata inutila. Majoritatea castigatoarelor unui astfel de premiu, pe langa frumusetea iesita din comun, au castigat aceste premii la concursurile de frumusete si datorita farmecului personal.

Inteligenta

Inteligenta este una dintre calitatile de care trebuie sa dispuna o aspiranta care participa la un concurs de frumusete de o asa mare importanta.

Este firesc acest lucru in conditiile in care castigatoarea concursului va intra in contact cu persoane din tari straine, va fi contactata de diferite reviste, tabloide, etc.

Pe langa aceste calitati, in mod evident fetele care viseaza sa devina Miss Universe Romania precum Larisa Popa in 2001, trebuie sa aiba si alte calitati.

0 Shares
You May Also Like