De ce se termina repede bateria la telefon?

0 Shares
0
0
0

Cand ajungi in situatia de a-ti cumpara un display iPhone 5, indicat ar fi sa alegi unul original, daca vrei sa te bucuri de buna functionare a telefonului tau si dupa ce ai schimbat anumite componente la el. Din moment ce ai avut banii pentu un astfel de telefon, cu siguranta nu se pune problema de bani pentru un simplu display.

Daca vrei sa cumperi un astfel de display, pe www.magazingsm.ro poti gasi un display iPhone 5 de calitate astfel incat telefonul tau sa functioneze fara probleme.

O problema frecvent intalnita la posesorii de telefoane inteligente consta in faptul ca bateria telefonului se termina mult prea repede. Acest lucru se intampla din diferite motive, motive pe care le vom aminti in cele ce urmeaza.

Momentul in care incarci telefonul

Este foarte important cat la suta mai e din baterie e in momentul in care iti lasi telefon la incarcat. Recomandat este sa lasi telefonul la incarcat cand acesta mai are 10% din baterie, nu 75% (cum fac cei mai multi) sau cand bateria este epuizata in totalitate.

Telefonul lasat la incarcat peste noapte

O alta greseala frecvent intalnita este cea in care posesorii de telefoane mobile isi lasa telefonul la incarcat pe timpul noptii. Aceasta practica este cea mai neindicata si scurteaza cel mai mult durata de viata a bateriei.

Temperatura

Temperatura este un factor care influenteaza durata de viata a bateriei. Nu este indicat sa tii telefonul la temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate, daca telefonul nu a fost conceput pentru astfel de temperaturi.

Vibratiile

Daca folosesti vibratiile pentru a fi notificat in diverse situatii, trebuie sa stii ca acestea consuma din baterie. Asadar, e mai bine sa le dezactivezi, daca vrei sa te tina bateria mai mult timp.

Luminozitatea

In mod clar, luminozitatea ridicata consuma mult din baterie. Pentru a nu consuma inutil bateria, scade din luminozitate. Astfel, nu doar ca vei economisi bateria, dar iti vei proteja si ochii.

Wi-Fi

Cand avem o retea wi-fi deschisa suntem tentati sa lasam mereu pornit wireless-ul. Este absolut inutil sa lasi wi-fi-ul portnit pe timpul noptii, sau atunci cand folosesti internetul pe laptop.

Conexiunea de date 3G sau 4G

Cand esti nevoit sa folosesti o conexiune de date mobile, evita sa folosesti 3G sau 4G, deoarece acestea consuma imediat bateria. Indicat este sa folosesti conexiunea 2G, chiar daca paginile se vor incarca putin mai greu.

Bluetooth

Cand transferi anumite fisiere prin Bluetooth, nu uita sa opresti conexiunea in momentul in care ai terminat de transferat. Daca vei lasa Bluetooth-ul pornit, bateria ti se va consuma mult mai repede.

Fii atent la fiecare din aceste practici si incearca sa le eviti cat mai mult, deoarece cu siguranta nu vor face bine bateriei tale. Foloseste telefonul astfel incat sa lungesti cat mai mult durata de viata a bateriei, nu sa o scurtezi. Pe langa aceste practici amintite mai sus, mai sunt si altele, pe care cu siguranta le stii. Ai in vedere aceste lucruri.

0 Shares
You May Also Like