De ce mor romanii in strainatate?

0 Shares
0
0
0

Dupa anul 1989 o multime de cetateni romani au ales sa renunte la tot ceea ce aveau in Romania si au plecat in strainatate, pentru ca isi doreau sa aiba un viitor stralucit in fata.

Dintre acesti romani, foarte multi sunt cei care au reusit in viata, acestia fie au castigat destul de multi bani si s-au intors acasa unde si-au construit casa lor, sau unde au inceput o afacere.

Multi dintre cei care au plecat din Romania in strainatate au ales sa se stabileasca acolo, iar unii dintre acestia au afacerile lor in strainatate. Unii chiar au situatii financiare de invidiat.

Din pacate insa, o parte dintre romanii care au plecat la munca in strainatate si-au gasit sfarsitul in tarile respective, departe de casa si de cei dragi.

Unii dintre acestia au murit in strainatate datorita faptului ca au suferit accidente la locul de munca. Cu siguranta pentru familiile lor, a fost un soc sa afle ca persoanele dragi au murit in strainatate.

Alti romani au murit in tari straine in urma unor grave accidente rutiere. Din pacate, saptamanal se pot vedea la stiri cazuri ale romanilor morti pe soselele din strainatate.

Au existat si situatii in care unii dintre cetatenii romani plecati in strainatate la munca si-au pierdut viata pentru ca s-au imbolnavit. Altii pur si simplu au suferit un stop cardio – respirator si au murit pe loc, fara sa fi suferit de alte afectiuni.

Ei bine, dupa cum se poate observa din acest articol, odata cu trecerea timpului au existat o multime de cazuri ale romanilor care si-au pierdut viata printre straini, si care au provocat durere mare in sufletele celor dragi.

Intr-o astfel de situatie, fiecare familie greu incercata va apela la serviciile unei firme care se ocupa de repatrieri decedati, pentru ca isi doreste ca persoana draga care a plecat dintre noi, sa fie ingropata acasa, in Romania.

Exista mai multe astfel de firme in Romania care se ocupa de repatrierea decedatilor din strainatate, si care indiferent de tara in care persoana de cetatenie romana a decedat, o aduce in tara pentru a fi inmormantata crestineste acasa. Deasemenea, aceste firme repatriaza decedati in orice localitate din Romania.

In cazul celor care si-au gasit sfarsitul printre straini, si care nu aveau pe nimeni din familie in strainatate, firma care presteaza servicii de repatriere a decedatilor se ocupa de obtinerea tuturor autorizatiilor si a tuturor documentelor necesare pentru ca persoana decedata sa poata sa fie repatriata si inmormantata acasa in Romania.

Preturile pentru repatrierea decedatilor insa sunt destul de mari, si depind de mai multe aspecte precum tara din care se face repatrierea, localitatea din Romania unde trebuie inmormantat decedatul, dar si daca firma se ocupa sau nu de obtinerea tuturor documentelor necesare repatrierii.

Asadar, din pacate o multime de cetateni romani au murit in strainatate in ultimii ani, iar familiile indoliate au fost nevoite sa contacteze firme care repatriaza decedati, pentru a-i aduce acasa pe acestia, pentru a fi inmormantati crestineste in localitatea lor.

0 Shares
You May Also Like