Cu telefonul la sala

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta toti pasionatii de fitness am fost la sala unde am participat la clasele de aerobic sau am lucrat cu aparatele, insa cati ne-am pus problema daca putem lua si telefonul cu noi? Daca este acesta in siguranta? La sala de fitness exista obstacole la tot pasul din cauza celor ce isi lasa echipamentul pe jos dupa terminarea exercitiilor astfel ca ne putem oricand impedica.

De asemenea, nu exista locuri speciale pentru telefon acesta fiind de obicei lasat pe jos, langa aparatele pe care le folosim in momentul respectiv, unde poate cadea oricand o gantera sau un disc pe display, producand astfel daune serioase.

Pentru a evita astfel de situatii precum si o potentiala reparatie ca de pilda o schimbare baterie iphone 7 plus nu trebuie decat sa urmati o serie de instructiuni simple, pe care le vom prezenta in randurile de mai jos.

Cel mai simpla solutie la problema prezentata mai sus ar fi a nu lua telefonul la sala. Daca totusi aveti nevoie de el (pentru muzica, aplicatii de fitness, etc) este recomandat sa nu il lasati la vedere daca este posibil acest lucru pentru a nu avea surpriza neplacuta ca acesta sa dispara.

De asemenea, in timpul exercitiilor cu greutati nu este recomandat sa il lasati aruncat pe jos, in perimetrul unde va desfasurati pentru a nu scapa una dintre acestea pe display.  Si in cazul orelor de aerobic ar fi recomandat sa il lasati departe de perimetrul unde va desfasurati in timpul orei, dar avand grija sa nu incurce nici participantii din jur in executia exercitiilor.

Daca va puteti insa lipsi de el complet pentru o ora sau doua cat dureaza de obicei o sesiune de antrenament, puteti incerca sa il lasati la vestiar. Majoritatea salilor de fitness dispun de vestiare securizate ce se inchid cu cheie si va permit sa pastrati in siguranta bunurile personale sau seif-uri speciale la receptie pentru bunurile de valoare.

In cazul in care trebuie totusi sa il aveti asupra dumneavoastra pe tot parcursul timpului petrecut in sala de forta, incercati  sa nu il lasati la vedere atunci cand nu va aflati in apropierea sa, sau efectuati anumite exercitii cu ajutorul echipamentelor, ci fie acoperit de prosopul de sala pentru a nu sari in ochi celorlalte persoane prezente.

Exista de asemenea optiunea pantalonilor de sport cu buzunare, insa in cazul in care acestea nu sunt securizate cu fermoar telefonul ar putea cadea oricand, sau v-ar putea incomoda in executia anumitor exercitii cum ar fi genoflexiunile sau fandarile, mai ales daca sunt realizate si cu greutate.

Puteti deci sa va bucurati de un antrenament relaxant si eficient fara a avea grija dispozitivului dumneavoastra mobil urmand regulile simple de mai sus, dar pentru o zi si mai relaxanta  ati putea sa il lasati acasa unde se afla in deplina siguranta si va permite sa va deconectati de mediul online si sa va concentrati exclusiv pe modul de executie al exercitiilor si pe incercarea de a maximiza timpul petrecut la antrenament.

0 Shares
You May Also Like