Pot fi cainii fericiti?

0 Shares
0
0
0

Este plin internetul de imagini cu caini zambareti atat de haiosi, de parca ei chiar ar avea emotii si ar stii sa rada sau sa zambeasca la unele situatii. Ne amuzam copios de acele videoclipuri cu caini care parca vorbesc sau rad la indemnul oamenilor. Eu cred ca un caine chiar are suflet.

Daca si tu esti stapanul unuia, cu siguranta crezi la fel. Si il iubesti, si il indragesti ca pe propriul copil. Un copil caruia ii acorzi toata atentia si grija si caruia ii procuri hrana sanatoasa, care contine in cea mai mare parte peste, precum Acana Pacifica pentru caine.

Fericirea unui caine se citeste atat in privirea lui cat si in codita jucausa. Joaca-te cu el, dreseaza-l si nu il neglija. Unui caine trebuie sa ii fie acordata atentie zilnic, timp de mai multe ore. Cu siguranta stii acest lucru daca ai deja un patruped fidel.

Spiritul de apartenenta al cainilor este foarte dezvoltat, asa ca daca tu l-ai crescut de mic, asteapta-te ca mereu sa fie dupa tine chiar daca iesi doar pana la magazin.

Hrana este foarte importanta. Nu il hrani cu ceea ce mananci tu deoarece el are nevoie de anumiti nutrienti si proteine pe care le gaseste doar in hrana uscata special destinata lui. O hrana buna nu are in compozitie cereale si nu creeaza probleme legate de greutate sau diabet.

Hrana ideala mai are si un adaos important de plante organice precum boabele de ienupar, flori de galbenele si fenicul. Acestea accelereaza metabolismul protejand in acelasi timp tractul digestiv. Acana Pacifica este un tip de hrana mai mult decat perfecta pentru un caine adult cu necesitati aparte.

Cum sa-i servesti hrana? Cantitatile de hrana din ghidul de alimentatie sunt orientative si trebuie ajustate in functie de nevoile particulare ale cainelui. Greutatea lui trebuie supravegheata cu atentie si sunt necesare vizitele la veterinar. Cainele trebuie sa aiba la dispozitie in permanenta apa proaspata.

Daca te hotarasti sa ii schimbi dieta, trecerea se face treptat, in decurs de 5-7 zile, crescand usor cantitatea tipului nou de hrana. Hrana uscata despre care vorbim este sub forma de crochete, si se pot servi ca atare, sau usor inmuiate in apa.

Mentine-i fericirea si asigura-i o viata buna cumparandu-i un tip de hrana excelenta pentru el. Acana Pacifica pentru caine – nu uita denumirea!

0 Shares
You May Also Like