Ce reparatii veti putea face la un iPhone 6?

0 Shares
0
0
0

Sunteti fericitul posesor al unui iPhone 6, dar va este teama ca vor fi necesare eventuale reparatii, care pot fi mai costisitoare decat va doriti? Fie ca este vorba despre o simpla inlocuire display iPhone 6 Plus sau alte reparatii, puteti merge la un service gsm, unde veti putea rezolva diferitele probleme pe care le veti putea avea cu noul dumneavoastra smartphone Apple.

De cele mai multe ori, reparatiile sunt necesare din cauza unor accidente care duc la defectarea telefonului. Pot fi cazuri in care este o problema cu camera telefonului, atunci cand aceasta nu functioneaza sau se manifesta ca si cum lentila ar fi acoperita.

Alte probleme cu camera pot include lipsa de focalizare a imaginii sau inexistenta aplicatiei pentru camera. Aceste probleme sunt neplacute, pentru ca va impiedica sa importalizati momentele frumoase din viata dumneavoastra sau piesajele inedite pe care le observati atunci cand va asteptati mai putin.

O alta problema pe care o pot avea posesorii unui iPhone 6 consta in lipsa de functionare a butoanelor, in special sleep/wake, care fie nu blocheaza telefonul, fie il deblocheaza. Nu este exclus sa aveti probleme cu butonul Home, care poate functiona cu intarziere sau poate sa nu functioneze deloc.

In ceea ce priveste touchscreenul, sunt neplacute situatiile cand nu raspunde la comenzi sau nu functioneaza multi-touch. Este cunoscut faptul ca bateria unui smartphone nu dureaza la fel de mult ca cea a unui telefon obisnuit, din cauza numeroaselor aplicatii care duc la descarcarea rapida a telefonului.

Daca bateria nu incarca telefonul sau telefonul va arata ca bateria este descarcata si nu raspunde la comenzi, cat si atunci cand observati ca dupa 20 de minute de incarcare, indicatorul bateriei nu arata niciun progres al incarcarii, atunci este necesar sa cumparati o baterie noua.

Probabil cele mai multe probleme pe care le au utilizatorii unui iPhone cu propriul telefon constau in functionarea necorespunzatoare a displayului. Acesta se poate bloca sau se poate stinge dupa acceptarea unui apel. In unele cazuri nu functioneaza senzorul de lumina sau displayul este iluminat slab sau chiar deloc.

Cert este ca iPhone 6 nu se numara printre cele mai ieftine telefoane inteligente. Tocmai de aceea este pacat la scurt timp de la achizitionare, sa il scapati pe o suprafata dura sau in apa si sa nu mai functioneze. Astfel, cel mai indicat este sa evitati posibilele accidente, pentru a mentine buna functionare a telefonului. In cazul in care au loc accidente, puteti merge la un service gsm, pentru a vedea daca poate fi reparat.

Fie pentru o inlocuire display iPhone 6, fie pentru alte reparatii, puteti accesa website-ul ServiceGSM.ro, pentru a afla mai multe informatii despre serviciile oferite de ServiceGsm.ro. Important este ca propriul telefon sa poate fi reparat, pentru a nu fi nevoiti sa va cumparati unul nou.

Cu toate ca iPhone-urile se numara printre cele mai apreciate telefoane, un simplu accident le poate defecta suficient de mult incat functionarea acestora sa fie imposibila, fara interventia unui specialist.

0 Shares
You May Also Like