5 activitati distractive de neratat in Antalya

0 Shares
0
0
0

Antalya, una dintre cele mai renumite statiuni turistice din Turcia reuseste sa acopere dorintele si celui mai pretentios turist.

In regimurile all inclusive, ultra all inclusive sau extra all inclusive sunt puse la dispozitie absolut toate serviciile de care ai nevoie pentru o vacanta perfecta. Daca adaugam frumusetea locurilor si diversitatea de activitati, in mod cert suntem cu totii de acord ca un sejur in Antalya are  toate motivele pentru a se regasi pe lista dorintelor unui om intr-o viata.

Un alt aspect important care aduce statiunii acesteia atat de multi turisti in fiecare an il constituie faptul ca este un loc potrivit pentru toate categoriile de turisti.

Poate fi o destinatie romantica pentru un cuplu de tineri proaspat casatoriti, o vacanta minunata cu familia, dar si un loc ideal pentru o gasca de prieteni in cautare de distractie si multa adrenalina. Asadar, iata cinci dintre activitatile distractive de neratat daca ajungi cu gasca ta de prieteni in Antalya:

1.    Rafting. Raftingul este probabil, cea mai cautata activitate din Antalya. Si nu degeaba este cea mai cautata pentru ca e o adevarata aventura pe apa. In barca sau canoe, alaturi de prietenii tai, tot ce va trebuie sa faci va fi sa te bucuri de distractie pentru ca siguranta ta va fi asigurata de conducatorul de grup insotitor dar si de echipamentul corespunzator.

2.    Aqua park-urile. Chiar daca ai fost prin diferite parcuri acvatice din tara noastra sau din alte tari si stii cum arata acestea, este recomandat sa nu le ratezi pe cele din Antalya pentru ca te vor surprinde prin grandoarea lor de la prima aparitie.

3.    Saritul de pe stanci. Poate fi o activitate adresata celor mai curajosi, insa saritul de pe stancile Antalyei se face supravegheat de coordonatori si conform regulilor impuse de acestia. Cu siguranta nu vei regreta experienta.

4.    Shopping-ul. Da, shopping-ul in Antalya poate fi o experienta foarte amuzanta pentru tine, dat fiind faptul ca orice produs trebuie negociat. Asa ca daca nu esti instruit in tainele negotului, pregateste-ti tacticile si strategiile pentru ca vanzatorii abia asteapta sa iti faca cele mai bune oferte.

5.    Petrecerile. Un loc important il ocupa si petrecerile turcesti pe care nu le vei putea evita daca vei iesi seara la un restaurant. Insa muzica buna, mancarea si bautura specifica te vor face sa petreci alaturi de ei pana dimineata.

0 Shares
You May Also Like