Acvarium Shedd, o destinatie potrivita de vacanta

0 Shares
0
0
0

Daca te gandesti sa vizitezi Chicago, trebuie sa experimentezi vizitele la liderul si modelul in acvarium si animale – Acvariumul Shedd.

Conceptul dupa care a fost creat Acvariumul Shedd ii apartine lui John G. Shedd, viziunea acestuia a fost sa fie unul dintre cele mai mari acvariumuri din Chicago si a fost deschis in mod oficial in data de 30 mai 1930 devenind un reper istoric pentru Chicago.

Succesul Acvariumului Shedd se afla in spatele leadershipului fondator in modelarea viitorului si adepti atrasi prin colaborari, o perspectiva de sustinere, puternica, curioasa, creativa, energica si persistenta.

Un prim obiectiv al Acvariumului Shedd il reprezinta furnizarea de informatii, inspiratie si divertisment pentru oamenii interesati de animale, habitatul si relatiile acestora cu oamenii. Ei promoveaza ocrotirea animalelor, ofera resurse de predare si invatare si sustin constientizarea starii mediului la nivel global.

Misiunea Acvariumului Shedd este sa lase animalele sa se conecteze cu oamenii in lumea vie oferind inspiratie incepand cu a face diferenta. Ei educa oamenii intr-un mod atractiv avand administratori pasionati de ingrijirea animalelor si a oamenilor.

Acvariumul Shedd sprijina programele globale privitoare la conservare. De asemenea, ei sunt primul acvarium cu departament educational, un manual in sine despre explorarea vietii si largirea orizonturilor despre animale in habitatul lor predat de profesori cool in clase.

Acvariumul Shedd este o rezervatie cu diferite specii de animale pe care oamenii le pot explora si pot invata despre ele. Ei ofera itinerarii pentru vizitatori in ce priveste explorarea Acvariumului Shedd cu ajutorul hartilor.

Nu poti face un tur intreg al Acvariumului Shedd intr-o singura zi, in schimb te poti deveni membru pentru a-l vizita mai des. Unele fundatii ofera zile de reduceri pentru vizitarea Acvariumului Shedd oferind intrare generala libera.

Nu este nici o problema privind vizitarea Acvariumului Shedd. Iata cateva aspecte organizatorice:

•    Dulapioare, care functioneaza cu ajutorul unei monede, sunt disponibile pentru a depozita paltonul sau bagajul totusi, Shedd nu se fac responsabili pentru bagajele sau pachetele care nu incap in dulapioare.
•    Fotografiile facute animalelor sunt permise doar daca este dezactivat blitzul pentru motive de confort si siguranta. Trepiedele nu sunt permise, de asemenea nici fotografierea in incinta restaurantelor si in Oceanarium.
•    Parcarea destinata persoanelor cu handicap este accesibila dar scaunele cu rotile pot fi inchiriate pe principiul primul sosit primul servit.
•    Zona de prim ajutor este de asemenea accesibila. Poti opta intre a manca la Dining at Shedd sau pur si simplu sa iti aduci masa in geanta si sa mananci la mesele si scaunele localizate in zona de comert.

Timpul potrivit sa vizitezi Acvariul Shedd este sa ajungi intr-o Duminica dimineata devreme pentru ca atunci este cel mai putin aglomerat. Shedd este un loc popular si poate fi aglomerat in sezonul verii, weekend-uri sau in vacante. Explorati si distrati-va!

0 Shares
You May Also Like