Cum poti dobandi fericirea prin meditatie?

0 Shares
0
0
0

Exista o singura cale prin care poti dobandi fericirea. Modalitatea este ca pur si simplu, sa fii fericit. Probabil ca acum te gandesti: “ Cum sa fac sa fiu fericit?

Lucrurile nu functioneaza asa, nu pot sa nu i-au in considerare momentele de nefericire din cauza problemelor sau intamplarilor nefericite, care apar in viata mea de zi cu zi, ca sa nu mai vorbesc de tot felul de tragedii, prin care trec.”La acest punct trebuie sa te opresti, si sa meditezi. Meditatia poate fi facuta prin diferite metode, doar trebuie sa o gasesti, pe cea care se potriveste cel mai bine scopului tau.

A fi fericit mai mult timp decat erai pana acum, este un nivel dificil de atins, si nu trebuie sa o faci doar o data si gata, trebuie sa mentii in mintea ta ceea ce ai descoperit, ca poti fi mai fericit decat ai fost pana la acel moment.

Dar, din nou, spun ca cu ajutorul meditatiei, o poti face. Calea pe care ai ales-o si te-a condus la situatia ta actuala, nu s-a format in cateva zile sau luni, ci cu siguranta a fost o cale lunga si obositoare, care s-a format de-alungul a mai multi ani.

In realitate, ti-a luat cam tot timpul vietii tale de pana acum, ca sa ajungi la starea ta de astazi. Tot atat de mult timp, ti-a luat si ca sa obtii tot ceea ce posezi astazi si ceea ce ai realizat, pana cand ai ajuns la starea ta actuala.

Luandu-ti timp pentru a medita si a te gandi la cine esti cu adevarat, si daca tot ce are loc in viata ta, este cu adevarat ceea ce iti doresti, daca esti complet satisfacut de cum decurge viata ta, te vei felicita si vei continua sa faci mai mult din ceea ce ai facut pana acum, pentru a obtine si mai multa satisfactie.

Dar daca cine esti, ce vrei, ce ai, si situatia ta actuala este mai putin decat ceea ce vrei sau poate anumite lucruri sunt diferite de ceea ce ti-ai dori, ar trebui sa incepi sa meditezi la anumite schimbari de baza, ce ar trebui sa le faci in viata ta. Daca esuezi in a face aceste schimbari, te vei trezi continuand sa cauti lucrurile pe care ti le-ai dori cu adevarat in viata ta, vazand ca anii trec.

Asta pentru ca anumite lucruri pe care le citesti acum, ar putea parea imposibile, ridicole, sau poate chiar prostesti si ca te pot chiar ofensa, facandu-te sa ridiculizezi ceea ce citesti si sa-ti provoace repulsie.

Chiar iti sugerez ca inainte de a respinge ideea, ca meditatia te poate ajuta in viata ta, intreaba-te daca doresti sau nu sa fie adevarat, apoi pentru binele tau, ofera-ti sansa de a vedea daca este adevarat.

In timpul si zilele in care traim, cu toate lucrurile carora trebuie sa le facem fata in viata noastra, este foarte greu sa ramai la un nivel pozitiv si sa fii fericit tot timpul. Dar, daca iti iei doar cateva minute pe zi pentru a medita la starea ta, te va ajuta sigur sa mentii lucrurile intr-o lumina mai buna, si in loc sa devi nefericit din cauza situatiei in care te afli, vei putea gasi partea fericita, din a fi nefericit.

0 Shares
You May Also Like