Avantajele acoperirilor pentru piscine

0 Shares
0
0
0

Un sistem de acoperire a piscinei poate sa fie manual, automat si semi-automat. Acoperirile manuale se ruleaza si se depoziteaza dupa ce sunt folosite in magazii, garaje si spatii de depozitare.

Acoperirile cu prelata izotermica sunt lejere si rezistente si sunt utilizate pentru a acoperi piscinele pe perioada sezonului cald.

Aceste prelate permit reducerea evaporarii si ajuta la dispersia termica dar si la mentinerea suprafetei apei in stare perfect curata. Pentru mai multe informatii detalii aici.

Acoperirea cu prelate iarna este foarte usoara iar prelata poate fi confectionata din tesut rigid, acoperirea pentru inchiderea unei piscine iarna va fi rezistenta la intemperii si la degradarile de pe perioada iernii. Aceste prelate mentin apa in conditii perfecte in asa fel incat sa poata fi utilizata iar si in urmatorul anotimp.

Acoperirile semi-automate pentru piscina  fac referire la folosirea unui sistem cu role si motor. Pot sa fie montate pe peretii exteriori ai unei piscine sau pot sa fie folosite sisteme de role. Acoperisul cu rola este de obicei pe roti si se poate deschide foarte simplu prin rulare.

Acoperirile automate au role permanente care vor descoperi si acoperi piscina prin apasarea unui buton. Acestea sunt de altfel si cea mai scumpa optiune dar in acelasi timp reprezinta si cea mai convenabila posibilitate de a acoperi piscina. Rolele pot sa fie rulate de un motor extern care are nevoie de o groapa in perimetrul piscinei sau de un motor intern care va invarti sulurile.

Sistemele telescopice pentru acoperire sunt considerate sisteme de acoperire de top si au rolul de a prelungi perioada de utilizare pentru o piscina. Acoperirea se va face din aliaj de aluminiu. Panourile sunt facute din material policarbonat cu o grosime de 8 mm si tratat impotriva acumularii de picaturi.

Aceste acoperiri sunt stabile si foarte rezistente la conditii climatice extreme si sunt acoperiri pentru piscina cu o forma arcuita, de o calitate inalta care in mod surprinzator sunt disponibile si la preturi foarte convenabile.
Aceste tipuri de acoperiri pentru piscine prezinta cea mai mare stabilitate si rezistenta la conditiile de clima si sunt indicate chiar si in zone montane. Acoperisurile pentru piscina telescopice sunt cele mai avantajoase si din punct de vedere al pretului.

Exista si modele cu o forma arcuita a acoperisului fapt ce il face foarte rezistent la intemperii si se utilizeaza atat in regiuni de campie cat si in zonele de deal si de munte. Un model superior pentru acoperisurile de piscina este modelul Casablanca.

Acesta are o structura ce asigura stabilitate si siguranta. Peretii din laterale sunt transparenti si usile foarte inalte ajuta accesul in interior. Aceasta este o solutie ideala pentru locurile in care miscarea din interior si confortul primeaza.

Acoperirile Dallas sunt cele mai populare astfel de sisteme existente pe piata. O acoperire telescopica de tip Dallas are stabilitate si rezistenta foarte bune si timpi de instalare foarte mici. De asemenea un astfel de sistem ajuta si la o utilizare usoara. Structura va fi din aluminiu si panourile vor fi construite din policarbonat tratat contra acumularii de picaturi pe suprafata acoperisului.

In aceeasi categorie ca si acoperisurile pentru psicina intra si cele pentru spa si pentru cabine de hidromasaj.

0 Shares
You May Also Like