Zona preferata a bucurestenilor

0 Shares
0
0
0

Bucurestiul, capitala Romaniei, cel mai mare oras si centru economic al tarii, cu o populatie de peste doua milioane de locuitori, este a sasea capitala ca marime din Uniunea Europeana.

Astazi orasul este un amestec de vechi si nou, traditional si modern, oriental si occidental, fapt care ii da aspectul unei metropole,conferindu-i de asemenea originalitate si farmec. Nota de modernism o dau noile cartiere rezidentiale, asa cum este Greenfield, cartierul situat in inima padurii Baneasa, care ofera spre vanzare apartamente noi cu 2, 3 sau 4 camere.

Ce putem spune despre aceasta zona? Ce anume o face sa fie zona preferata a bucurestenilor? Proximitatea marilor centre comercialesi de business din Baneasa, padurea care imbratiseaza cartierul, accesibilitatea, aerul curat, nivelul redus de zgomot, facilitatile. Acesta este Greenfield.

Un loc intr-o continua transformare si expansiune in perioada 2016-2022, avand ca obiectiv sa ofere rezidentilor un standard de viata ridicat prin construirea unui centru comunitar multifunctional, Greenfield Plaza.

Acest centru va oferi locuitorilor servicii si facilitati recreative complete, incluzand SPA, piscina, terenuri de sport, gradinita, scoala, restaurant, supermarket si banca.Iata un motiv in plus sa alegi Greenfield!

Accesand site-ul www.greenfieldresidence.ro si folosind filtrele de buget, suprafata, orientare si etaj, poti alege apartamentul care ti se potriveste. Contacteaza unul dintre consultantii de vanzari si stabileste o vizionare!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like