Bicilete-copii-ideea-cadoului perfect Pentru orice copil, sa invete sa mearga pe bicicleta reprezinta o experienta unica, pe care si-o va aminti cu placere toata viata. Daca micutul vostru se afla la varsta la care jucariile nu-i mai trezesc interesul, ati putea incerca sa dati o raita prin magazinul online OneShop4u. Alegand unul dintre produsele categoriei biciclete copii corespunzatoare varstei pe care o are, il veti bucura daruindu-i cadoul la care viseaza.

Biciclete copii, pentru copii… Insa cum copiii sunt foarte nazdravani, inainte dar si dupa achizitionarea mijlocului de transport mult dorit, ca parinti trebuie sa fiti atenti asupra catorva aspecte.

Ca un prim pas, atat pentru fetite, cat si pentru baieti, recomandarea este ca nici o pedalata sa nu se faca fara casca de protectie. Sfatul le este util tuturor, in special copiilor, acestia fiind cei mai expusi accidentarilor. Invatandu-va copilasul ca trebuie sa utilizeze casca de protectie, veti reusi sa atingeti doua obiective dintr-o singura lovitura. Pe de o parte, il veti proteja de la accidentarile inevitabile, iar pe de alta parte, il veti invata sa respecte anumite reguli.

Obisnuindu-se inca de mic, adolescentul in devenire va purta casca de protectie fara nici o problema.

Cu toate ca v-ati lamurit cum puteti asigura protectia copilului vostru, probabil ca sunteti inca in ceata totala in ce priveste criteriul dupa care sa-i alegeti bicicleta mult dorita. Alegerea unuia dintre modelele de biciclete copii nu se poate face cu ochii inchisi, ci tinand cont de dimensiunile si de varsta copilasilor.

O bicicleta prea mare nu le va oferi stabilitate in timpul mersului. In plus, micii ciclisti vor avea o pozitie incorecta si aplecati prea mult in fata, nu se vor mai putea opri in deplina siguranta. In cazul unei biciclete putin ”intrata la apa”, copilul va fi expus caderilor frecvente, indeosebi in momentele in care ar executa viraje sau manevre bruste.

Modelele prezente in magazinele online sunt la fel de variate precum gusturile copilasilor. Inainte sa va orientati spre preferintele ”colorate”, ale micului biciclist, este important sa stabiliti marimea care se potriveste caracteristicilor sale fizice.

optimizare Dan Bradu

In cazul celor mai mititei, cu varsta de 2-4 anisori si inaltimea de la 80 cm pana la un metru, se recomanda marimea de 12 inch. Pentru cei de 4-5 ani si putin mai inalti de o schioapa, adica de un metru (95-115 cm), bicicleta consiliata este cea de 16 inch. Pentru prescolarii si scolarii mici (6-8 ani si inaltimea de 105-130 cm), o marime de 20 inch este cea mai potrivita, in timp ce pentru cei mai maricei (8-12 ani, cu inaltimea de 125-145 cm), este recomandata bicicleta de 24 inch.

Este posibil ca inaltimea sa nu corespunda cu varsta, sau juniorul/junioara sa se afle undeva la limita de varsta pentru una dintre categoriile enumerate.

Copiii sunt in crestere si pentru a nu risca sa cumparati o bicicleta care in decurs de cateva luni va ramane mica, alegeti marimea mai mare. Astfel, veti putea pedala alaturi de el/ea pentru urmatorii ani, fara sa fie nevoie de o noua achizitie.

Daca pasiti in magazinul online OneShop4u, aveti ocazia sa studiati fiecare dintre modelele de biciclete copii Arad. Aici, fara sa fiti presati de vreo vanzatoare antipatica, grabita sa traga obloanele si sa-si ia zborul spre casa, veti putea compara caracteristicile individuale ale fiecarei biciclete. Achizitia unei biciclete copii este facilitata de modalitatile de cumparare: online, telefonic sau email.


Alte stiri actuale :

1. 500 de ieșeni au pedalat duminică sub semnul sănătății
2. Defilare pe biciclete in tinute business
3. Bicicletele iubesc BMW Concept Active Tourer Outdoor
4. Si-au marcat propriile piste de biciclete
5. Turul Franţei: Froome, victorie mare în faţa lui Contador pe muntele “groazei”

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.