Cadouri minunate pentru nasi

0 Shares
0
0
0

Nasii reprezinta familia spirituala a copilului si sunt refugiul, ajutorul si prietenii de nadejde ai copilului pentru toata viata, a doua familie dupa parinti. Evenimentele importante din viata copilului sunt, de obicei, petrecute alaturi de cei care i-au fost alaturi la botez, iar alaturi de parinti nasii sunt cei care au jucat un rol important la primul eveniment important din viata copilului.

Primul an de viata este cel in care bebelusul creste cel mai mult, exploreaza, incepe sa cunoasca si sa recunoasca. Nasii pe care i-a avut mereu alaturi trebuie sa ii fie alaturi si la prima petrecere aniversara din viata, iar parintii le sunt de obicei recunoscatori luand in calcul in organizarea petrecerii si cadouri nasi pentru mot. Este modalitatea lor de a le spune „multumesc” pentru faptul ca au grija cu drag de copilul lor. Urmatoarele idei de cadouri sunt considerate a fi oferite din inima si au scopul de a le arata nasilor cat de mult sunt apreciati de copilul botezat si de familia acestuia.

Rama foto personalizata cu copilul si nasii

Alege cea mai frumoasa fotografie pe care o are copilul alaturi de nasi si pune-o intr-o rama personalizata pentru a oferi un cadou cu adevarat din suflet. O rama frumoasa din lemn, personalizata cu numele bebelusului si cu un text referitor la dragostea copilului pentru nasi…cadoul care va emotiona orice pereche de nasi din lume.

Tricouri personalizate

„Cel mai bun nas din Galaxie” și „Cea mai buna nasa din Galaxie” imprimat pe tricouri pe care cel mic le va oferi nasilor este, cu siguranta, o idee de cadou inedita care ii va face pe parintii spirituali fericiti si ii va face sa se simta importanti. Sigur le vor purta cu mandrie pentru ca este o onoare sa fii ales pentru a juca un rol atat de important in viata unui om.

Amprenta copilului intr-o rama foto personalizata

Relatia copilului cu nasii este una de poveste. O rama superba in stil vintage poate evidentia acest sentiment frumos intr-un mod unic. Realizeaza amprenta bebelusului, scrie alaturi cateva cuvinte de suflet despre importanta pe care o au nasii in viata copilului si inrameaz-o. Va deveni un cadou unic pe care nasii il vor pastra ca amintire o viata intreaga.

Set de pahare personalizate cu Nasul si Nasa

Primind acest cadou, nasilor li se ofera ocazia de a isi savura rolurile intr-un set de pahare de vin care prezinta povestea a doua suflete care au ales sa il calauzeasca pe micut in calatoria lui in viata: Nasul si Nasa (referire si la logo-ul filmului The Gotfather).

Cani de cafea personalizate

Alegand pentru nasi un set de cani personalizate cu numele copilului si data primei aniversari, nu ai cum sa dai gres. Nasii au ocazia de acum de a-si aminti zilnic de sufletul frumos care le-a fost incredintat pentru o viata savurand cafeaua in fiecare dimineata. In acelasi stil, pot fi personalizate si tacamuri, prosoape, brelocuri sau etichete pentru sticle de vin care sa contina mesaje inedite pentru a arata dragostea si aprecierea pentru acest rol minunat, cel de nasi.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like