Ce aplicatii consuma cel mai mult bateria?

0 Shares
0
0
0

Apelezi la un service iPhone Bucuresti atunci cand crezi ca doar astfel de servicii ar putea fi benefice pentru problema pe care o are iPhone-ul tau. Multi dintre posesorii de telefoane mobile schimba telefonul cand acesta are o defectiune.

Insa, daca abia ti-ai cumparat un telefon, nu prea iti vine sa dai banii pe altul, mai ales cand vorbim de un iPhone, telefon care costa destul de mult. Un service iPhone Bucuresti poti gasi usor daca iei legatura cu cei de pe www.servicegsm.ro. Intra chiar acum pe site si vezi detaliile.

Fiecare sistem de operare are disponibile o multime de aplicatii. Unele sunt disponibile doar pe unele din ele, altele pe toate. In cele ce urmeaza vom vorbi despre aplicatiile care consuma cel mai mult din baterie.

Camera360Ultimate

Incepem cu o aplicatie care este foarte folosita de iubitorii de fotografii. Aceasta aplicatie iti permite sa editezi fotografii in sute de moduri, astfel incat sa incarci pe retelele de socializare cele mai frumoase fotografii. De asemnea, cu aceasta aplicatie poti da o claritate mai buna fotografiilor, daca nu ai o camera foto foarte performanta.

Outlook.com

Aceasta aplicatie este deosebit de utila, chiar daca ea consuma rapid bateria. Aplicatia are o interfata lejera si iti ofera posibilitatea sa te conectezi cu mare usurinta la serviciile de email.

Viki: Free TV Drama & Movies

Aplicatia de care vorbim acum iti ofera posibilitatea de a viziona tot felul de showuri, filme sau de stiri traduse in peste 150 de limbi. Poti cauta ceea ce vrei sa vizionezi in functie de mai multe criterii, cum ar fi tara, limba dorita sau genul programului pe care vrei sa-l urmaresti.

Temple Run 2

Aceasta aplicatie este un joc. Nu toate jocurile consuma foarte multa baterie asa cum face acesta. Ceea ce trebuie sa faci in cadrul acestui joc este sa treci peste tot felul de obstacole cum ar fi ziduri, stanci, paduri, etc. Grafica jocului este una placuta, iar jocul poate crea usor dependenta.

Zello PPT Walkie-Talkie

Cu ajutorul acestei aplicatii poti vorbi cu persoanele pe care le ai in lista de contacte, sau cu persoane pe care le gasesti pe canale publice. Aceasta aplicatie iti transforma telefonul cu usurinta intr-un Walkie-Talkie. Calitatea sunetului este una foarte buna, streamingul este in timp real, poti avea acces atat la canale publice, cat si private, ai suport pentru casti bluetooth si alte functii interesante.

Acesta sunt doar o parte din aplicatiile care consuma multa baterie. Mai sunt insa si altele, in special jocurile ca FIFA 14, The Sims sau Asphalt 8.

Incearca sa nu folosesti prea mult aplicatiile care consuma foarte multa baterie, daca vrei ca aceasta sa te tina mai mult timp. Nu spune nimeni ca nu trebuie sa te distrezi folosind tot felul de aplicatii, insa nu trebuie sa te astepti ca bateria sa te tina mult timp, din moment ce utilizezi smartphone-ul intr-un mod nu foarte indicat. Nu fa abuz de jocuri pe telefon, ci foloseste-l cumpatat atunci cand ai nevoie de baterie pentru un timp mai indelungat.

0 Shares
You May Also Like