Ce nu stiai ca poate face un iPhone?

0 Shares
0
0
0

iPhone-ul este un gadget atat de complex, incat abia dupa mult timp putem spune ca il cunoastem foarte bine. Unele dintre optiunile lui ajung sa nu fie cunoscute deloc deoarece nu ne putem gandi ca un smartphone poate indeplini aceste functii.

Un telefon care are nevoie de piese de schimb si reparatii nu trebuie aruncat, ci folosit in continuare, insa daca ai nevoie, de exemplu, de acumulator iPhone 4 Original acesta poate fi schimbat.

Un acumulator iPhone 4 Original ofera telefonului tau Apple o autonomie garantata de producator. Pe de alta parte, piesele care nu sunt originale iti vor pune numeroase probleme, in cazu in care achizitionezi asemenea componente.

Daca vrei sa scazi semnificativ timpul de incarcare al telefonului tau, atunci trece-l in modul avion atunci cand el este conectat la o priza sau la calculator prin cablul USB. Cei care vor sa isi personalizeze telefonul si nu sunt multumiti de ceea ce poate face el au si posibilitatea de a modifica tiparul vibratiilor pe care el le produce cand sunt primite apeluri telefonice, mesaje scrise sau diferite notificari de la retetele de socializare.

Daca esti obisnuit sa folosesti prescurtari pentru expresiile pe care le folosesti mai des, atunci poti face acest lucru din meniul tastaturii sau prin intermediul setarilor generale ale telefonului, din sectiunea la care trebuie accesate setarile tastaturii. Cei de la Apple s-au gandit la solutii si pentru cei care nu pot pronunta in limba engleza anumite cuvinte, nume proprii sau expresii.

Ceea ce poti face este sa inveti aplicatia de asistenta vocala, denumita Siri, cum pronunti tu cuvintele respective. Dupa rostirea lor, nu uita sa le memorezi pentru ca Siri sa le recunoasca atunci cand le vei pronunta data viitoare. iPhone-ul sau iPad-ul te poate ajuta daca nu stii cum se pronunta unele cuvinte in limba engleza sau nu ai chef sa citesti un text lung.

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi optiunea privitoare la accesibilitate. Serviciul este activat in urma selectarii textului si dupa alegerea optiunii “Speak Selection”. Daca obisnuiesti sa iei telefonul cu tine in pat inainte de adormi, poti asculta muzica sau carti audio inainte de culcare.

iPhone-ul poate fi setat asfel incat sa se opreasca singur la un moment dat. In acest scop trebuie sa accesezi aplicatia de Timer (cronometru) si sa pui un anumit interval de timp, iar apoi sa alegi optiunea de inchidere a continutului audio dupa oprirea cronometrului.

Atunci cand navighezi pe internet si vrei sa pastrezi o imagine a unui anumit site, ai posibilitatea de a o face foarte simplu. Trebuie sa tii apasate in acelasi timp butoanele Home si Sleep (cel situat in coltul din dreapta sus al telefonului). Fotografia rezultata va fi memorata in aplicatia pentru camera foto. Metoda functioneaza si pentru iPad-uri.

Nu in ultimul rand, atunci cand porti o convorbire cu cineva prin intermediul mesajelor text, poti vedea ora la care ele au fost trimise si primite. Trebuie sa tii degetul pe mesajul respectiv si sa il tragi spre partea stanga a ecranului, iar astfel vei vedea ora si minutul asociate acestuia.

0 Shares
You May Also Like