Criterii de alegere a unui ceas

0 Shares
0
0
0

Barbatii nu isi cumpara un ceas de dama, la fel cum nici femeile nu-si cumpara un ceas de barbati. Pentru fiecare categorie de gen in parte exista o serie de ceasuri potrivite. Sunt foarte des intalnite cazurile in care femeile ofera cadouri barbatilor, insa, parca mai des intalnim barbati care ofera cadouri femeilor.

Daca vrei sa faci un cadou inedit sotiei, iubitei, mamei, surorii sau unei alte femei importante din viata ta, un ceas de dama poti cumpara online de pe www.topceas.ro. Intra in acest magazin virtual si alege ceasul potrivit pentru persoana potrivita.

Daca ai impresia ca un ceas se alege cu usurinta e posibil sa te inseli. Sunt o multime de criterii dupa care se poate alege un ceas, criterii despre care vom discuta in continuare.

Tipul de ceas

Cand alegi un ceas, poti alege unul analog, sau unul digital. Aceasta alegere o faci in functie de cat de bine te impaci cu un tip de ceas sau altul. Ceasul analog este ceasul care indica ora cu ajutorul acelor de ceasornic, pe cand la cel digital, ora este indicata cu ajutorul cifrelor afisate pe ecranul ceasului.

Cureaua ceasului

Cand vine vorba de cureaua ceasului, nu toata lumea are aceleasi preferinte. Unele persoane vor ceasuri care sa aiba o curea din metal, altele din textile. Mai sunt si oameni care vor un ceas cu  curea din piele, dar si altii care prefera alte materiale, cum ar fi cauciucul.

Pretul

Nu ravni la un ceas de mii de euro din moment ce nu ti-l permiti. Inainte de a-ti dori un ceas, gandeste-te bine cat anume esti dispus/a sa investesti in achizitionarea lui. Stabileste un pret, dupa care alege ceasul perfect pentru pretul respetiv. Poti cumpara ceasuri frumoase atat la preturi mici, cat si la preturi mari.

Stilul personal

Cand cumperi un ceas, conteaza foarte mult stilul tau personal. Daca de exemplu esti un om de afaceri mereu imbracat la patru ace, nu iti cumperi un ceas sport pe care sa-l porti la costum, la fel cum nu cumperi un ceas elegant din moment ce esti profesor de sport si te imbraci in haine de sport.

Rezistenta la apa

Multe din ceasurile care exista pe piata, sunt rezistente la apa. E important sa ai un astfel de ceas, mai ales cand cumperi un ceas foarte scump.

Firma

De multe ori, oamenii aleg sa-si achizitioneze un ceas sau altul in functie de firma acestuia. Daca esti clientul fidel al unei anumite marci de ceasuri, cu siguranta achizitiile ti le vei face de acolo. E important sa cumperi de la o firma de renume, mai ales daca suma pe care o dai pe un ceas este una importanta.

Nu i-ar conveni nimanui sa dea 7000 de lei, de exemplu, pe un ceas care se strica in cateva zile. Dar, din fericire, astfel de preturi sunt intalnite la firmele cu adevarat serioase.

Tine cont de aceste criterii, dar si de altele care ar putea fi importante pentru tine.

0 Shares
You May Also Like