Ce trebuie sa stii despre Google Penguin?

0 Shares
0
0
0

Orice proprietar care are o afacere ce se desfasoara si in mediul oline vrea un continut de calitate pentru site-ul pe care il detine. Nu oricine poate oferi un continut de calitate pentru un site, fapt pentru care cel mai indicat este sa apelezi la o firma care sa stie cu adevarat despre ce trebuie atunci cand vine vorba de optimizare SEO.

Pe piata sunt o multime de astfel de companii, insa nu toate ofera ceea ce zic. Multi se lasa inselati de preturile mici si aleg firme care fac optimizare SEO de o calitate care lasa de dorit. Alegerea cea mai buna o faci atunci cand alegi bineinteles firma cea mai buna.

Fie iei in calcul recomandarile celor care folosesc deja o astfel de companie, fie cauti o firma ca DanBradu.com, care face publice rezultatele pe care le are, astfel incat sa te convingi de faptul ca ai ales ce trebuie. Daca vrei sa afli mai multe detalii, intra pe Danbradu.com si vei gasi ceea ce doresti sa stii.

Marea problema a celor care detin site-uri este aceea ca nu publica pe ele un continut de calitate. Cei de la Google sunt deranjati de acest aspect, fapt pentru care au creat tot felul de algoritmi gata sa depisteze lucrurile care nu sunt in concordanta cu cerintelele lor. Printre acesti algoritimi se numara si algoritmul Penguin.

Algoritmul Penguin a fost lansat la sfarsitul lui aprilie 2012, pentru a se renunta in primul rand la abuzul pe care il fac unii detinatori de site-uri cand vine vorba de link-urile generate. Ideal este sa faci totul in coformitate cu cerintele Google daca nu vrei sa ai probleme datorita detectarilor facute de Penguin.

Care sunt cerintele Google in aceasta privinta?

•    Link-urile de pe site-ul tau trebuie sa vina de la site-uri ce inalta calitate;
•    Backlink-urile trebuie sa faca trimitere la mai multe pagini de pe site-ul tau;
•    Backlink-urile trebuie sa vina la un interval cat de cat rezonabil, nu foarte des, in foarte scurt timp;
•    Backlink-urile trebuie sa vina de pe site-uri care au o oarecare relevanta pentru site-ul pe care il detii tu si sa fie diferite;
•    Backlink-urile nu trebuie sa fie adaugate dupa anumite tipare;
•    Backlink-urile nu trebuie sa fie cumparate;
•    La backlink-uri s-a folosit acelasi anchor text.

Acestea sunt in mare cerintele pe care le are Google-ul pentru a nu avea probleme din aceasta directie. Daca totusi nu le iei in calcul si nu le respecti, vei fi penalizat. Pentru a scapa de penalizare, in primul rand asigura-te ca nu apelezi la non-profesionisti SEO.  Asigura-te de faptul ca alegi oamenii care stiu cu adevarat ce au de facut pentru a te aduce pe o buna pozitie in topul rezultatelor generate de motoarele de cautare.

Ofera continut de calitate, nu fa abuz de link-uri si vei vedea ca vei trece cu bine peste urmatorul update de la Google. Caliatea primeaza inainte de toate, iar respectul pentru clientii tai poate fi dat printr-un continut care sa respecte in totalitate cerintele impuse de Google.

0 Shares
You May Also Like