Hei,presto!

0 Shares
0
0
0

Foloseşte cuvintele magice “hei,presto!” pentru a găsi cartea voluntarului tău.Acest truc este special,pentru că nu atingi cărţile decât la final.Voluntarul face totul aproape singur,ceea ce dă un plus de magie.

Dificultate 2x

Abilităţi :
– cititul pe litere
– distragerea atenţiei
– număratul cărţilor
1.Dă-i voluntarului tău un pachet complet de cărţi.Cere-i să le împartă cu faţa în jos,în două teancuri.

2.Roagă-l să aleagă unul dintre cele două teancuri de cărţi şi să se uite la cartea de dedesubt,fără să îţi arate ce carte este.Trebuie să o ţină minte.

Deprinderi noi !
Distragerea atenţiei
Pentru ca scamatoriile să-ţi iasă bine,este important ca publicul să nu vadă ce se întâmplă cu adevarat.Spectatorii nu trebuie să observe cartea ascunsă în buzunar sau să te vadă ca tragi la cartea de dedesubt.
În acest scop,magicienii trebuie să-şi inducă publicul în eroare,prin acţiuni care nu au,de fapt,nimic de-a face cu trucul în sine!Poţi spune glume sau poţi avea o baghetă magică pentru a le distrage atenţia de la secretele scamatoriei.

3.Voluntarul tău trebuie să pună teancul de cărţi pe care l-a ales deasupra celuilalt şi să aranjeze bine pachetul.

4.Roagă-l să împartă pachetul în patru,aşezând cărţile cu faţa în jos.Cere-i să caute în fiecare teanc şi să îţi spună în care dintre ele se află cartea lui.

5.Ia cărţile în mână,punând împreună toate cele patru teancuri,pentru a forma din nou un pachet întreg.Dar ai grijă ca teancul unde se află cartea voluntarului tău să se afle deasupra celorlalte.

Un pont !
Pentru pasul 5,foloseşte-te de noua deprindere a distragerii atenţiei.Pentru a abate atenţia publicului,în timp ce pui teancurile de cărţi unul peste altul,flutură bagheta magică.

6.Dă-i voluntarului tău pachetul,cu faţa în jos,şi cere-i să împartă carţile pe faţă.Trebuie să spună pe litere cuvântul presto,pronunţând câte o literă la fiecare carte pusă jos.

7.Ia pachetul din mâna voluntarului şi întoarce cartea de deasupra.Hei presto!E chiar cartea aleasa de el !

0 Shares
2 comments
    1. Dacă o iei pas cu pas şi execuţi paşii cum trebuie îţi va ieşi.Toate trucurile sunt încercate de către noi şi au ieşit.Nu uita,trebuie să exersezi cât mai mult!

Comments are closed.

You May Also Like