Cele mai bune docuri difuzor pentru iPhone si iPod

0 Shares
0
0
0

Atunci cand intampinam diverse probleme cu iPhone-ul nostru putem constata cu adevarat cat de importante sunt diferitele piese iPhone.

De aceea, cei interesati de achizitionarea de piese iPhone sunt rugati sa intre pe www.magazingsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine online din acest domeniu.

La un moment dat, docurile cu difuzor pentru iPod erau considerate ca fiind cea mai usoara modalitate de a asculta muzica de pe un iPod (si, mai tarziu, pe iPhone). Cu toate acestea, recent, doua lucruri au schimbat peisajul docurilor cu difuzor: aparitia difuzoarelor wireless (AirPlay sau Bluetooth) si tranzitia lui Apple catre noul conector Lightning, care nu este compatibil cu vechii conectori de 30 de pini si vechile accesorii si docuri (cel putin nu fara adaugarea unui adaptor destul de scump).

Totusi, cu zecile de milioane de iPod-uri si iPhone-uri cu 30 de pini ramase, docurile vechi raman o modalitate usoara si rapida de a transforma aceste dispozitive intr-un tonomat ce poate umple o camera, in timp ce pot ajuta si la incarcarea bateriei.

Daca, din orice motiv, nu optati pentru un difuzor AirPlay sau Bluetooth si nici nu vreti sa achizitionati un cablu de 10 $ pentru o intrare auxiliara,  am realizat o selectie cu cele mai bune docuri pentru difuzoare.

Fluance FiSDK500

Veti gasi cu greu un sistem de docking cu difuzor pentru iPhone / iPod care sa functioneze precum acesta, la un pret de doar 200 $.

Altec Lansing Octiv 650

Altec Lansing Octiv 650 este unul dintre cele mai bune docuri cu difuzor din punctul de vedere al sunetului, cel putin din clasa sa de pret, cu un aspect distinct si elegant.

Logitech S715i

In „marea” docurilor si difuzoarelor accesibile, Logitech S715i este un „far” pentru cei care prefera ca muzica lor sa sune bine.

Audyssey Audio Dock

Chiar daca Audyssey Audio Dock se afla in categoria mai scumpa a docurilor, acesta este unul dintre sistemele audio pentru iPhone cele mai versatile si care se aude cel mai bine.

Altec Lansing Mix BoomBox iMT810

Altec Lansing Mix BoomBox iMT810 reprezinta combinatia castigatoare de performanta si energie, iar portabilitatea face din acesta una dintre cele mai bune optiuni de difuzoare cu bas pe care o puteti gasi pe piata.

Altec Lansing Octiv Duo M202

Daca sunteti in cautarea unui difuzor compact si accesibil pentru masa de langa pat, care poate incarca doua iPhone-uri sau iPod-uri simultan, Octiv Duo este foarte bine proiectat si ofera un sunet destul de bun pentru pretul sau.

Soundfreaq Sound Platform

Nu veti gasi foarte usor un difuzor mai elegant la aceasta categorie de pret. Includerea suportului Bluetooth il face si mai atractiv pentru utilizatorii de iPad si smartphone-uri.

Bose SoundDock 10

Chiar daca este scump si nu are foarte multe caracteristici, Bose SoundDock 10 are un aspect elegant si suna excelent pentru un difuzor compact pentru iPhone si iPod.

Sony RDP-XF100iP

Sony RDP-XF100iP este un difuzor pentru iPhone / iPod versatil si puternic, ce poate fi folosit in preajma casei si care surprinde prin sunetul de adancime.

0 Shares
You May Also Like