Mamaia – o destinatia de vacanta perfecta

0 Shares
0
0
0

Ai facut rost de cazare Mamaia pentru vara asta? Daca nu ai facut inca, grabeste-te pentru a prinde cele mai bune locuri in cele mai bune hoteluri. E important ca locul in care te cazezi sa-ti placa, deoarece altfel vacanta ta nu va fi una prea placuta.

Dar, inainte sa vorbim de cazare Mamaia, vorbim despre cum poti ajunge la Mamaia. Cea mai comoda si placuta modalitate de a ajunge la cea mai cunoscuta statiune de pe litoral este masina personala. Daca insa nu poti ajunge cu masina personala, va trebui sa apelezi la autocar sau la tren. Sunt astfel de mijloace de transport din toate orasele mari din tara, dar si in multe din cele mai mici.

Momentul perfect pentru a merge la Mamaia este incepand cu luna iunie, deoarece atunci vei gasi deschise toate resturantele si cluburile. Poti merge si de pe 1 mai, insa nu vei avea parte de atat de multa distractie.

Daca ajungi in statiunea Mamaia in mod clar ai nevoie de cazare. Sunt o multime de hoteluri la care te poti caza, pensiuni, dar si oameni care primesc turisti in gazda. Ca sa iti oferi insa o vacanta cu adevarat de vis, trebuie sa-ti faci rezervari la un hotel de top. Ce-ti recomandam noi? Hotel Parc. Pentru detalii: www.parcmamaia.ro.

In privinta localurilor la care poti manaca, ai o multime de posibilitati. Litoralul din Mamaia e plin de tot felul de restaurante cu diverse specifice. Chiar ai de unde alege.

Nu poti vizita Mamaia fara sa vizitezi si obiectivele turistice din aceasta statiune. Iata care sunt cateva dintre ele:

Parcul Aqua Magic

Nu poti merge in Mamaia fara se te distrezi in primul parc acvatic din tara noastra. Aici vei gasi numeroase modalitati de distractie (atat pentru copii cat si pentru adulti), restaurante, baruri, etc.

Insula Ovidiu

Daca ti-ai dorit vreodata sa pasesti pe o insula ai aceasta posibilitate daca vizitezi Mamaia. Insula Ovidiu se afla la 5 km de statiune si ofera posibilitati de cazare pentru 20 de persoane. Totul arata de vis si e locul perfect pentru liniste si relaxare.

Cetatea Histria

Cetatea Histria a fost cel mai vechi oras de pe teritoriul Romaniei. Acum au ramas doar ruinele celebrei cetati. In incinta ei insa s-a deschis un muzeu care poate fi vizitat pe timp de vara intre orele 09.00 – 20.00.

Teatru de vara

Daca iti place sa mergi la teatru, Mamaia iti ofera o experienta mai deosebita si anume teatru in aer liber. Tot la Teatru de vara mai poti asculta concerte de toate genurile. Tot aici se desfasoara si Festivalul de la Mamaia, in fiecare an, la sfarsitul lunii august.

Mamaia este locul ideal pentru vacanta ta de vara. Ea iti ofera numeroase locuri de relaxare si distractie, mancare buna si cazare impecabila. De ce sa dai o multime de bani pe un concediu in alta tara, cand poti sa te simti poate mult mai bine la noi in tara. Unde? In celebra statiune Mamaia.

0 Shares
You May Also Like