Cum alegeti rochiile de seara in functie de nuanta tenului?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand alegem piesele vestimentare pe care le vom purta, incercam sa optam pentru culorile care ne avantajeaza. Aceasta regula se aplica si atunci cand cumparam rochii femei, mai ales cand suntem in cautare de rochii de seara elegante.

Exista anumite culori care ne evidentiaza mai bine trasaturile in functie de culoarea pielii noastre.  Este bine sa stim care sunt culorile care ne avantajeaza, pentru a le alege in armonie cu nuanta tenului, cat si cu culoarea parului si machiajul.

Inainte de toate, trebuie sa stabiliti care este nuanta tenului dumneavoastra. De obicei tenul este clasificat in doua categorii, cald sau rece. Cea mai usoara modalitate pentru a stabili daca aveti tenul cald sau rece este sa apropiati de piele o bijuterie din aur sau o bucata de material auriu, iar apoi o bijuterie din argint ori o bucata de material argintie. Observati daca auriul sau argintiul evidentiaza cel mai bine nuanta pielii.

In cazul in care aurul uniformizeaza nuanta pielii, este posibil sa aveti tenul cald, iar in cazul in care argintul aplatizeaza nuanta tenului, aveti un ton de piele rece. O alta modalitate la care puteti apela pentru a determina tonul pielii este sa verificati venele, iar daca acestea apar albastre sub piele, atunci tonul pielii este unul rece. Daca venele apar verzi, inseamna ca nuanta pielii este una calda.

Tonurile calde se remarca prin subtonuri galbene sau prin nuanta piersicii, iar persoanele cu acest tip de ten pot avea parul roscat, blond sau castaniu auriu. Culorile ochilor pot fi galben-portocaliu, maro inchis, caprui sau verde.

Persoanele cu tonuri reci ale pielii sunt si cele mai usor de imbracat. O piele rece are o nuanta de roz sau trandafir, iar parul in tonuri reci dispune de multe nuante de albastru, albastru-violet, argintiu si cenusiu. Culoarea ochilor poate fi albastra, albastru-verde, turcoaz, gri-albastru, negru, maro rece sau gri-verde.

Daca aveti un ten cu tonuri rece, este bine sa purtati vara rochii femei in nuante de liliac si albastru pal sau sa alegeti culori neutre in nuante de trandafir. Iernile au nuante de albastru, rosu sau roz, iar o persoana carora li se potrivesc acest subtonuri pot purta rochii de seara in nuante de albastru.

Toamna este un anotimp cu nuante calde, motiv pentru care in acest sezon se recomanda evitarea rochiilor de seara cu subtonuri de albastru, precum este nuanta indigo. Persoanele cu tonurile pielii calde pot purta cu succes rochii in nuante de galben, oliv, verde sau jad. Primavara sunt recomandate rochiilor in subtonuri de galben, care contrasteaza cu cele de toamna, care au la baza auriu intens.

Daca alegeti rochiile, cat si alte piese vestimentare, in functie de nuanta tenului, este mult mai usor sa faceti alegerea corecta si sa aratati senzational atunci cand participati la anumite evenimente. Puteti alege diferite rochii femei online, deoarece exista numeroase magazine, precum este si www.coolcrok.ro, care va pune la dispozitie diferite haine si produse pentru femei, pe care le puteti comanda din fata calculatorului.

0 Shares
You May Also Like