Cum pot alege cel mai bine un avocat pentru divort?

0 Shares
0
0
0

Poti gasi acum un avocat pentru divort in Cluj si ai posibilitatea de a incheia un proces de divort cat mai bine pentru tine. Din pacate, suntem pusi uneori in situatia de a divorta de persoana alaturi de care am trait mai multi ani, iar astfel de situatii sunt, in cele mai multe cazuri, inevitabile pentru noi.

Nu este exclus sa te ocupi char tu de procesul de divort in care esti implicat, dar in alte cazuri ajutorul unui avocat este necesar.

Te poti documenta chiar tu si poti vedea ce este de facut in cazul unui proces de divort. Procedurile nu sunt foarte complicate si te poti apara singur atunci cand ai nevoie de acest lucru si nu dispui de banii necesari. In pocesele de divort in care sunt implicati minori si un partaj, asistenta unui avocat devine obligatorie. Tu si fostul partener de viata aveti, cu siguranta, unele bunuri in comun care trebuie impartite rezonabil intre voi.

Fiecare incearca sa obtina o sentinta favorabila in astfel de cazuri, iar avocatii cunosc foarte bine toate secretele care ii ajuta pe clientii lor sa nu faca nicio greseala. Ei se pot implica in negocieri cu partea adversa pentru a gasi cele mai bune solutii dorite de clientii lor pe care ii reprezinta in fata instantei.

Acum este posibil sa divortezi chiar si la notariat, insa numai in situatiile in care ambii soti sunt de acord cu acest lucru, nu au bucuri de impartit si nu au copii minori in urma casatoriei.

In alte cazuri, un proces de divort poate fi indelungat si costisitor pentru cei care sunt implicati in el. In functie de ceea ce este implicat in procesul de divort, cei doi soti pot sau nu pot sa ajunga la o intelegere in aceasta privinta. Au aparut si mediatori care pot sa fie inelul de legatura intre cele doua parti in curusl negocierii pentru a gasi cea mai buna solutie pentru ei. Un proces de divort in care sunt implicati minori are o miza mult mai mare.

In urma lui se poate stabili un program de vizitare pentru parintele caruia nu ii este incredintat minorul, iar parintii pot sa cada de acord asupra masurilor pe care le vor lua in continuare in privinta cresterii copilului sau copiilor lor in viitor.

Un proces de divort nu se incheie cu decizia instantei de fond, ci el se termina odata cu solutia data de judecatori la instanta de apel sau de cea de recurs.

Un avocat poate sa actioneze si contrar intereselor clientului sau. El il va stimula de multe ori sa  se judeca o perioada cat mai indelungata cu fostul partener de viata pentru a-i asigura cat mai multe termene la tribunal sau la judecatorie.

Astfel de situatii sunt de evitat deoarece sunt contrare intereselor celor implicati in asemenea probleme de drept civil. Un avocat bun  este cel care ia deciziile alaturi de clientul lui si face tot posibilul pentru ca acesta sa aiba de castigat mereu.

0 Shares
You May Also Like