Cascavalul – branza noastra favorita

0 Shares
0
0
0

Cascavalul este un tip de branza ce este foarte popular in tarile Balcanice, chiar daca este originar din Italia, mancam cascaval mai mult decat orice alt tip de branza.

Poate e din cauza gustului, poate e din cauza ca este un tip de branza tare, astfel este mult mai versatil in diferite preparate, poate pur si simplu iubim din natura cascavalul.

In orice caz, avem o multime de producatori de cascaval in tara, fiecare regiune laudandu-se desigur cu cel mai bun cascaval, iar in magazine il gasim peste tot, in Bacau gasesti cascaval la Selgros, precum si la toate magazinele din tara.

Cand spun cascaval ma gandesc la gustul lui specific, precum si la toate preparatele din cascaval, care fiecare in parte sunt delicioase. Nu poti prepara un tip de mancare folosind cascaval si sa iti iasa ceva mediocru.

Da, cel mai des o sa il gasim in sandwichuri, un motiv foarte mare de popularitate din partea sa. Pentru multi oameni pranzul inseamna o bucata de carne, o bucata de branza intre doua felii de paine, varianta mobila si simpla a unui pranz muncitoresc, sau poate scolaresc.

Pentru carne folosim salam sau sunca si pentru branza, cascaval, mereu cascaval, este branza creata parca pentru sanwichuri.

Insa sa nu ramanem blocati aici, mai avem cascaval ras peste cartofi prajiti, si noi iubim cartofii prajiti, cascaval pane, cascaval pe platouri pentru aperitive, cascaval in omlete, cascaval in paste, cascaval peste tot.

Exista foarte putine mancaruri la care nu putem adauga putin cascaval, pentru un pic de savoare suplimentara. Nu uita sa ai mereu in frigider macar cateva felii de cascaval.

Selgros Bacau
Produse alimentare si nealimentare
Str. Prelungirea Bradului Nr. 135B
Bacau, 720 089 , RO
Tel: 0234 209 000
Fax 0234 209 199

0 Shares
You May Also Like