Sfaturi pentru fotografii reusite la nunta

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de stabilirea si planificarea bugetului de nunta, trebuie sa tinem cont de pretentiile si dorintele cuplului de viitori miri. Serviciile oferite de diversele firme si persoane in organizarea nuntii sunt diferite calitativ, prin urmare, si preturile difera.

Nu este recomandabil sa va imprumutati chiar acum la inceput de drum, ci sa incepeti sa faceti economii. Aceste informatii pot fi gasite fiarte usor, iar internetul ofera un sprijin de nadejde care poate raspunde la orice intrebare de acest gen.

Daca doresti de exemplu sa alegi modelul de invitatie care sa se potriveasca gustului tau si poate tematicii nuntii, daca exista una, poate fi gasit foarte usor un magazin online de invitatii de nunta.

Unul din detaliile esentiale in pregatirea evenimentului este reprezentat de imortalizarea momentului. Unii apeleaza la cunostinte carea au un aparat foto, mai performant sau mai putin performant, iar altii apeleaza la serviciile unor profesionisti, ceea ce este si recomandat.

Este foarte important cine se afla in spatele aparatului de fotografiat atunci cand vine vorba de un eveniment asa important ca o nunta.

Lentila unui fotograf profesionist sa spunem ca “vede” altceva si altfel decat aparatul de fotografiat al unui prieten care se ofera sa faca pozele, si desigur, rezultatul este cu totul altul. Prin urmare este recomandabil sa apelezi la serviciile unui profesionist, chiar daca asta inseamna costuri suplimentare.

Atunci cand iti alegi un fotograf, trebuie sa il cunosti. Mai bine zis, sa ii cunosti munca, adica sa ii studiezi portofoliul. In felul acesta vor fi eliminate neplacerile legate de nepriceperea fotografului, dar si cele legate de nepotrivirea stilului acestuia cu ceea ce asteapta mirii. Daca se ajunge in acest punct putem spune ca este vina celor care il angajeaza pe fotograful nepotrivit fara sa il cunoasca.

Nu te multumi sa ii studiezi 15-20 de fotografii care poate sunt cadre statice, oficiale, ci studiaza mai mult stilul sau, cerandu-i si fotografii facute in timpul petrecerii, care surprind viata acesteia.

De asemenea, foarte important este si realismul. Reusita unei fotografii nu sta doar in priceperea fotografului, deoarece oricat de priceput ar fi el, daca subiectul nu il ajuta, iar locatia este nu tocmai una potrivita rezultatul nu va fi nicidecum la inaltimea asteptarilor.

Deci daca esti o persoana pretentioasa si ai observat in portofoliul fotografului niste cadre care iti plac, si ai vrea si tu astfel de poze, va trebui sa te ridici la inatimea asteptarilor si tu, prin tinuta si prin locatie. Trebuie subliniat ca foarte importanta este locatia aleasa.

Tot de realism tine colaborarea cu fotograful. Trebuie sa ii acorzi importanta daca vrei fotografii superbe peste care te vei uita cu drag dupa un timp. Gandeste-te la locul in care veti face pozele si indica-i-l pentru a se putea obijnui cu locatia si cu lumina.

Cea mai buna lumina nu este la pranz, ci seara sau dimineata, deci fa-ti timp in programul nuntii pentru sedinta foto.

Daca nu iti poti face timp, mai exista o varianta, si anume sa porgramezi sedinta foto la o saptamana dupa eveniment, chiar daca asta va insemna sa intri din nou in rolul de mire din punct de vedere vestimentar pentru doua ore sau cat dureaza sedinta foto.

0 Shares
You May Also Like