Cum pot indeparta petele de culoare si de murdarie de pe haine?

0 Shares
0
0
0

Producatorii de masini de spalat rufe, ca si specialistii in reparatii masini de spalat recomanda folosirea functiei de prespalare doar in cazul rufelor foarte murdare deoarece programul de prespalare are o durata mai mare decat cel normal si implicit solicita suplimentar motorul masinii de spalat.

Ca regula, detergentul nu se foloseste in compartimentul pentru presplare, ci acesta este destinat doar inalbitorilor sau substantelor asociate. Acestea se adauga la inceputul programului de prespalare si nu se amesteca cu detergentul.

Daca doriti sa evitati programul de prespalare puteti folosi inalbitor in programul de clatire pe care il adaugati atunci cand masina se alimenteaza cu apa si dupa ce a evacuat detergentul din compartiment in cadrul primului ciclu de spalare.

Ca exceptie, subtantele de inalbire pot fi amestecate cu detergentul in cazul in care acestea sunt pe baza de oxigen, dar doar daca au aceeasi consistenta, lichida sau solida.

Producatorii de masini de spalat recomanda sortarea hainelor, insa este inevitabil sa nu se intample accidente in care mici obiecte vestimentare se strecoara in masina de spalat si se decoloreaza pe toate hainele. Daca si dumneavoastra vi s-a intamplat cel putin o data acest nefericit eveniment aflati ca si alte persoane s-au confruntat cu aceeasi problema. Care sunt solutiile pentru a salva totusi hainele afectate de pete de decolorare sau murdarie?

Va vom prezenta cateva metode neconventionale de indepartare a petelor. Daca nu doriti sa implicati masina de spalat in procesul de indepartare a petelor, aflati ca exista servetele care va pot ajuta in acest sens. Acestea sunt concepute sa capteze in structura lor petele sau transferul de culoare de pe haine.

Spray-ul care se aplica direct pe pata este o alta alternativa a clasicului inalbitor, dar care poate fi pulverizat pe orice tip de testile indiferent de culoare. Dupa ce pulverizati, frecati usor pata si lasati sa actioneze in jur de 5-15 minute, timpul insa difera in functie de producatorul spray-ului, prin urmare este bine sa cititi cu atentie ambalajul pentru ca hainele dumneavoastra sa nu se deterioreze si mai mult.

Spre exemplu, pentru obiectele vestimentare din matase si lana nu este indicat sa lasati spray-ul sa actioneze mai mult de 5 minute dupa care hainele se baga la spalat la program normal.

Protejarea masinii de spalat prin spalarea adecvata a hainelor si a altor obiecte textile este in beneficiul utilizatorului avand in vedere pretul de achizitie Cu toate ca preturile pentru masinile de spalat clasice au scazut prin lansarea pe piata a noilor modele performante, totusi acesta nu este unul deloc de neglijat.

Daca vi s-a stricat masina de spalat rufe va recomandam sa apelati la serviciile de reparatii masini de spalat oferite de www.washservice.ro care raspund cu promtitudine cererii dumneavoastra. Trebuie sa stiti ca transportul la domiciliul dumneavoastra si cel la service, in cazul in care reparatiile nu se pot efectua pe loc, este gratuit.

Dealtfel, si diagnosticarea masinii de spalat este gratuita, dumneavoastra urmand sa platiti costurile efective  ale reparatiei sau a pieselor de schimb in cazul in care este necesara o inlocuire a acestora.

Echipa de la www.washservice.ro este pregatita si din acest punct de vedere fiind dotata cu piese de schimb pentru cele mai diverse modele de masini de spalat rufe eliminand in acest fel timpul pierdut pentru procurarea acestora din surse externe.

Washservice practica cele mai mici preturi din Bucuresti, iar calitatea cu care executa lucrarile de reparatii masini de spalat este una care cu siguranta va aduce multumirea dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like