Cum sa creezi continut de calitate pentru site-ul tau?

0 Shares
0
0
0

Crearea unui site are mai multe etape. In primul rand trebuie sa gasesti pe cineva priceput la acest lucru. Pe internet vei gasi destule oferte. Una din firmele serioase, care iti va oferi servicii de calitate, este It Exclusiv.

Dupa ce a fost creat site-ul, va trebui sa ai grija cum creezi continutul. Trebuie sa tii cont de mai multe lucruri: carui public te adresezi si sa fii constient de motivul pe care vizitatorii il au pentru a veni pe site-ul tau. Despre acestea vom vorbi mai departe in articol.

Continutul este reprezentat de tot ce ar putea umple o pagina web, si anume de text, imagini, clipuri video. Ele trebuiesc prezentate intr-un asa fel incat sa atraga clientii sau cititorii. Cat despre transmiterea mesajului, acesta trebuie sa fie un mesaj clar si usor de inteles pentru toata lumea. Altfel, poti crea si cel mai impresionat design, dar nu vei avea succes.

Textul, dupa cum am zis, trebuie sa fie clar, sa nu contina ambiguitati si sa nu lase vizitatorii cu intrebari. Daca ai un blog este bine sa ai o opinie bine conturata despre ceea ce vrei sa vorbesti si sa ai si ce spune in legatura cu subiectul abordat. Altfel, nu vei avea mare succes, internetul fiind plin de oameni care isi dau cu parerea.

Continutul trebuie sa astraga si chiar sa captiveze. De asemenea este foarte important cum este organizat acest continut. Foloseste paragrafe, nu organiza textul in blocuri uriase care sunt greu de digerat.

Daca ai un magazin online, paginile tale trebuie fie simplu de inteles si sa respecte regula de 3 click-uri, adica de pe orice pagina s-ar afla utilizatorul nu trebuie sa fie la mai mult de 3 click-uri distanta de formularul de vanzare sau de posibilitatea de a adauga un produs in cos.

Un alt truc folosit adesea de scriitori, este acela de a incepe cu concluzia si in urma acesteia sa se construiasca articolul. In felul acesta ii captezi atentia cititorului si ii creezi impresia ca tot articolul va fi la fel de interesant, deoarece concluziile sunt, sau ar trebui sa fie, intotdeauna interesante.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont, sau pe care ar trebui sai il iei in calcul in primul rand mai bine zis este publicul tinta, carui tip de oameni te adresezi. In functie de asta iti vei adapta stilul de scris si de prezentare. Este foarte important sa vorbesti pe limba cumparatorului sau cititorului.

Dupa ce stabilesti cui te adresezi, ce subiecte abordezi (ar trebui sa fie unele pe care le stapanesti) si dupa ce ai inteles ca informatia trebuie sa fie clara si sa nu incarce memoria cititorului cu tot felul de neclaritati, trebuie sa incepi sa raspunzi la anumite intrebari. In cazul unui magazin online, trebuie sa explici prin ce te diferentiezi de ceilalti competitori, care sunt serviciile pe care le oferi, calitatea acestora, sau ce fel de produse vinzi.

Un alt lucru pe care trebuie sa il stii este acela ca oamenilor nu le place cand sunt fortati sa cumpere ceva. De aceea trebuie sa fii subtil si sa ii faci sa treaca de la o pagina la alta, sugerandu-le sa actioneze mai departe.

0 Shares
You May Also Like