Cum sa spionezi pe cineva?

0 Shares
0
0
0

Nu este o actiune tocmai placuta sau normala spionarea unei alte persoane. Daca esti insa intr-o relatie si te simti inselat sau inselata ori esti proprietarul unei afaceri si ai impresia ca angajatii nu sunt atat de corecti precum ar trebui, spionajul este o solutie cat se poate de eficienta.

Din fericire, daca vrei sa apelezi la o astfel de solutie, exista din ce in ce mai multe variante care iti pot usura foarte mult munca. Microcamere video, microfoane, pixuri si ceasuri cu camera, programe web sau dispozitive GPS, toate pot sa iti duca misiunea la bun sfatsit.

Care sunt insa, cele mai eficiente metode prin care poti spiona pe cineva?

– Instaland o microcamera. O microcamera video instalata in locul potrivit, poate surprinde tot ceea ce te intereseaza. Trebuie sa analizezi foarte bine situatia si in cazul in care crezi ca o camera nu este suficienta, sa instalezi mai multe.
– Inainte de a lua o astfel de decizie este bine sa consulti legislatia tarii in care te afli, deoarece este foarte probabil sa nu fie tocmai o actiune legala.
– Instalarea unui GPS pe masina. Daca cel urmarit este iubitul sau iubita ta, poti sa instalezi un GPS pe masina acestuia, pentru a sti tot timpul unde este. Daca iti spune ca este la munca, insa GPS-ul arata alt loc, atunci ceva este in neregula.
– Instalarea unor dispozitive de ascultare. Microfoanele sunt din ce in ce mai mici, asadar, te pot ajuta sa instalezi un dispozitiv de urmarire, fara sa fii descoperit. Este suficient sa instalezi un microfon in camera persoanei urmarite pentru a-i descoperi chiar si cele mai ascunse secrete.
– Oferirea unui cadou care este de fapt un dispozitiv de urmarire. Este suficient sa oferi un ceas sau un alt gadget pe care sa stii ca il poarta peste tot si care sa fie un dispozitiv de urmarire, cu gps, mini camera sau microfon. In felul acesta poti afla tot ceea ce te intereseaza, fara sa dai nimic de banuit.

Evident, cel mai bine este sa iti iei partenerul la intrebari si sa descoperi in felul acesta daca are ceva de ascuns, insa daca acest lucru nu se poate, urmarirea poate sa fie o solutie.

0 Shares
You May Also Like