Alege produse de ingrijire prietenoase cu organismul tau

0 Shares
0
0
0

Frumusetea ar trebui sa fie mai mult decat ceea ce vedem. Frumusetea poate insemna simplitate si naturalete. Atunci cand avem grija de noi ar trebui sa alegem acele lucruri simple, dar care protejeaza atat sanatatea noastra cat si a celor din jur.

Produsele de ingrijire din ziua de azi sunt foarte periculoase chiar daca nu realizam asta. Trebuie sa fim constienti de acest lucru atunci cand alegem ceva din magazin.

Daca ne aflam in etapa de constientizare atunci ar trebui sa alegem acele produse simple dar frumoase, care au grija de noi asa cum este un sapun cu lavanda de la Mura Soap.

O viata simpla insemna mai putine produse sofisticate, inseamna acele produse care au grija de tine fara a te expune pericolului de a te imbolnavi.

Foloseste produse cu ingrediente simple

Foarte multe produse contin substante cancerigene care pot cauza boli grave. Bineinteles, acest lucru nu se intampla dupa ce ai folosit un anumit tip de produs cu foarte multe substante chimice, ci efectele acestuia se vad de-a lungul timpului.

Intreaba-te care sunt produsele la care poti renunta, deoarece un mod de a reusi sa te expui cat mai putin la substantele nocive, e sa reduci din produsele de ingrijire pe care le folosesti zi de zi. Acest lucru nu ar trebui vazut ca o necesitate, ci ca o simplificare a vietii.

Fiecare produs la care renunti inseamna o reducere a numarului si a cantitatii substantelor nocive la care te expui.

Evita produsele care contin “parfum”

Chiar daca e doar un cuvant mic scris pe eticheta, “parfum” inseamna zeci, poate chiar sute sanatatea noastrade substante chimice nocive si periculoase, cum sunt ftalatii. De obicei ingredientele produselor pe care le folosim nu sunt mentionate pe eticheta.

Din pacate, legea nu obliga pe nimeni sa puna pe eticheta toate ingredientele din compozitie si, din acesta cauza, noi credem ca acestea sunt sigure si nu contin nimic periculos. Pana cand legea se va schimba si consumatorii vor fi informati cu adevarat ce au in compozitie produsele pe care le folosesc, ar fi cel mai bine sa evitam acele produse cu ingrediente dubioase.

Cu totii avem produse de ingrijire preferate si un ritual al nostru, in fiecare dimineata. Daca te intrebi care sunt cele mai bune, care sunt sigure, le puteti incerca pe cele de la Mura Soap.

Un sapun cu lavanda e alegerea perfecta pentru o curatare profunda si un miros placut. Cu un continut excelent de lapte de capra, acestea sunt potrivite pentru orice fel de piele si o hidrateaza profund. Cu totii ar trebui sa optam pentru produse despre care stim ca sunt naturale iar folosirea lor nu ne pune in pericol sanatatea!

0 Shares
You May Also Like