4 modalitati de a economisi atunci cand vine vorba de reparatiile electrice

0 Shares
0
0
0

Cautarea de materiale electrice de calitate poate fi o adevarata bataie de cap. Nu si daca aveti un ajutor de nadejde, asa cum este Electroglobal SRL Cluj Tetarom.

Electroglobal SRL Cluj Tetarom este o companie cu peste 10 ani vechime, specializata in distributia de materiale electrice de calitate inalta, despre care puteti afla mai multe detalii pe http://www.electroglobal.ro/.

Fiecare casa are nevoie de reparatii electrice din cand in cand, insa pentru ca acestea implica pericol, nu este tocmai in regula sa fie realizate de catre proprietari.

Majoritatea proprietarilor sunt sfatuiti sa angajeze electricieni profesionisti. Si pentru ca aceste servicii sunt destul de scumpe, iata cateva sfaturi despre cum sa obtineti cele mai bune rezultate in raport cu investitia.

1. Nu va lasati indusi in eroare de costurile pe ora ale electricienilor
Multe persoane acorda prea multa atentie taxei pe ora perceputa de electricieni. Aceasta suma poate varia de la 30 la 70 de dolari. Cu toate acestea, un electrician calificat cu adevarat, bine echipat, cu un „camion” plin de piese care percepe 65 $ pe ora poate fi o alegere mult mai inspirata decat un electrician incepator care lucreaza cu instrumente inadecvate si cere 35 de dolari pe ora. Tariful orar are semnificatie doar atunci cand este in concordanta cu calitatea muncii, echipamentul si experienta.

2. Comparati taxele de transport ale electricienilor
Taxele de transport pot avea un impact mare asupra costurilor totale si sunt in unele cazuri mai usor de comparat decat tariful orar. Multi dintre electricieni petrec o treime sau chiar mai mult din timpul lor in trafic.

Asa ca fiecare electrician trebuie sa gaseasca o modalitate de a plati pentru transport in fiecare zi. Unii cer o taxa mai mare pentru prima ora, unii percep o taxa de transport, altii percep o taxa minima pentru fiecare vizita, iar unii compenseaza timpul petrecut pe drum percepand un tarif orar mai mare. Atunci cand chemati prima data un profesionist, intrebati-l cum si ce taxeaza si vedeti daca tot ceea ce spune are sens in contextul situatiei dumneavoastra.

De exemplu, o taxa de transport si un tarif orar relativ mic are sens atunci cand este vorba despre o sarcina de lunga durata. In cazul unei sarcini mai scurte, este recomandat un electrician care nu cere taxa de transport, in schimb cere un tarif orar mai mare.

3. Combinati reparatiile electrice
Penntru a economisi timp si bani in privinta reparatiilor electrice, combinati-le. De fiecare data cand descoperiti o problema electrica, notati-o pe o lista.

Atunci cand credeti ca a venti timpul ca chemati un electrician, verificati lista si efectuati o mini-inspectie a casei dumneavoastra. Uitati-va dupa intrerupatoare si prize defecte. Atunci cnad vine electricianul, veti economisi timp si bani prin rezolvarea tuturor problemelor in acelasi timp.

4. Pregatiti-va inainte sa vina electricianul
Cu cat un electrician isi ocupa mai putin timp cu diferitele inconveniente, cu atat veti fi capabili sa economisiti bani.

0 Shares
You May Also Like