Cum sa-ti dai sema daca trebuie sa pleci de la actualul loc de munca ?

0 Shares
0
0
0

In viata fiecarei persoane angajate apar tot felul de momente neplacute sau de situatii total neasteptate. Unii mai fericiti, profita de situatiile care se ivesc si vad partea buna a lucrurilor reusind sa se indrepte spre un alt loc de munca, spre un alt domeniu, altii, isi iau inima in dinti si fac lucruri si mai marete, cum ar fi acela de a cumpara afaceri cu proprietati.

Daca esti printre curajosi, si vrei sa cumperi afaceri cu proprietati, intra pe http://afaceri-proprietati.com/ si vezi ofertele disponibile, dar si anumite informatii care ti-ar putea fi necesare.

Cei care fie nu au curaj sa inceapa ceva pe cont propriu, fie nu au banii necesari, nu pot face altceva decat sa-si schimbe locul de munca. Insa, aceasta decizie te poate afecta deseori intr-un mod neplacut. Cum iti poti da seama daca este sau nu cazul sa pleci? Sfaturile care urmeaza te pot ajuta.

Daca deseori ai gandul ca e cazul sa pleci din compania in care lucrezi, insa niciodata nu ai avut curajul sa o faci, in mod clar este o problema. Nu oricine isi doreste sa plece de la locul de munca. Analizeaza situatia si da-ti seama ce se afla de fapt in spatele acestor ganduri pe care le ai.

Parasirea unui loc de munca implica anumite riscuri. Inainte de a lua o decizie in aceasta privinta, asigura-te de faptul ca stii care sunt ele si ca ti le poti asuma in totalitate. O astfel de actiune iti poate afecta reputatia cand vine vorba de o noua angajare, asta daca obisnuiesti sa pleci des de la locurile de munca, sau daca parasesti un loc de munca in mod incorect si total neadecvat.

Cand vrei sa faci o astfel de schimbare in viata ta, ideal ar fi sa te indrepti spre altceva, sa pleci spre ceva sigur, nu sa pleci doar pentru ca vrei sa scapi de sefi, de colegi sau din motive in acest gen. Fa-ti un plan si vezi daca te indrepti spre ceva ce-ti va aduce reusita.

Un indicator al faptului ca trebuie sa pleci este gandul ca nu ti-ai dori sa ai job-ul sefului tau. Daca ai un astfel de gand, nu prea mai e locul tau acolo. Insa, inainte de a pleca, asigura-te ca te duci la mai bine, nu la mai rau.

Performantele pe care le ai iti pot indica de asemenea ce anume ai de facut. Este o problema daca ai performante sub asteptari. Daca nu este asa, fie nu esti apreciat de ceilalti, fie e momentul sa te indrepti spre altceva.

Gandeste-te extrem de bine inainte de a pleca de la actualul loc de munca. Gandeste-te foarte bine daca intr-adevar nu mai poti face nimic pentru a aduce situatia in starea in care era candva. Nu uita, trebuie sa faci tot posibilul sa pleci cand ai ceva sigur in fata ta, sau macar un plan in legatura cu ceea ce va urma. Nu uita, ca expresia:  „nu da cioara din mana pe vrabia de pe gard” ramane inca valabila.

0 Shares
You May Also Like