De ce nu e bine sa adormi cu telefonul in mana?

0 Shares
0
0
0

Pentru a arata bine, femeile au nevoie deseori de accesorii. Asa este si in cazul posesorilor de telefoane mobile. Daca vrei ca telefonul tau sa arate bine, ii cumperi tot felul de carcase si huse. Cei care au iPhone, isi permit sa-si cumpere cele mai frumoase carcase cand vine vorba de accesorii iPhone de la MagazinGSM.ro. Nu ca restul posesorilor de telefoane mobile nu au posibilitati financiare, dar modelele carcaselor si huselor de iPhone sunt de multe ori mult mai atragatoare si diverse.

Daca si tu vrei sa fii in trend si sa ai cele mai cool accesorii iPhone, intra pe www.magazingsm.ro si comanda-le la cele mai accesibile preturi.
Deseori suntem atat de atrasi de telefoanele pe care le avem atat de mult incat nu ne putem dezlipi de ele. Adormim cu telefonul in mana, ne trezim cu telefonul in mana. Procedand astfel, nu facem cea mai buna alegere.

Asa cum stii, telefonul mobil emite radiatii. Se pare ca radiatiile emise de telefonul mobil afecteaza sanatatea creierului. Specialistii recomanda sa tinem telefoanele cat mai departe de corp, cu atat mai putin in timpul noptii cand trebuie sa ne odihnim si psihic, nu doar fizic.

De asemenea, unele studii au relatat faptul ca atunci cand adorm cu telefonul in mana, multe din persoanele care fac aceasta greseala au dureri musculare, dureri destul de neplacute. Daca tot am adus in discutie radiatiile emise de telefoanele mobile, e bine sa stii faptul ca sunt anumite situatii in care telefonul mobil emite mai multe radiatii ca de obicei. Cand?

Cand vrei sa vorbesti la telefon si nu ai semnal, sau cand apelezi o anumita persoana. In ultimul caz ne referim la timpul dintre momentul pornirii apelului si momentul in care persoana respectiva raspunde. Asadar, incearca sa vorbesti cand ai semnal la telefon si du telefonul la ureche abia dupa ce persoana sunata ti-a raspuns.

Multe persoane se plang adesea ca nu pot adormi. Si pentru ca nu au somn fac greseala de a butona telefonul. Total gresit, deoarece procedand astfel nu faci altceva decat sa tii creierul activ si in cele din urma vei adormi si mai greu.

Cand stam seara in pat obiceiul de a umbla pe telefon nu este deloc bun. Nu facem altceva decat sa amanam sa adormim, iar dimineata ne trezim mult mai obositi. Incearca sa faci un experiment si nu mai sta ore in sir cu telefonul in mana si cu ochii in telefon inainte de a adormi. Vei vedea ca a doua zi vei fi o persoana mai odihnita. Indeparteaza cat mai mult telefonul mobil de corpul tau pe timpul noptii. Daca vrei totusi sa-l tii aproape pentru ca ai activata alarma, il poti folosi fara nici un fel de problema pe mod avion.

Telefoanele mobile afecteaza sanatatea si daca sunt folosite in exces, fapt pentru care, cel mai adesea este recomandat sa trimiti mai mult mesaje de tip text, iar atunci cand vrei sa vorbsti la telefonul mobil sa utilizezi dispozitivele de tip hands-free.

0 Shares
You May Also Like