Ferestrele de pvc tip marchiza

0 Shares
0
0
0

Daca te gandesti la instalarea unor ferestre noi in casa ta, probabil ca iti vei dori fereste atractive si cat mai eficiente din punct de vedere energetic. Exista o gama larga de modele de unde poti alege, dar daca esti in cautare de ceva diferit si calitate foarte mare iti recomandam Tamplarie pvc Videle.

Ce sunt ferestrele de tip marchiza?

Ferestrele de tip marchiza sunt facute din uPVC sau asa numitul PVC neplastificat. Aceasta este o forma mai rigida de pvc, ce presupune o mentenanta foarte scazuta si ferestrele construite din acesta, sunt incredibil de durabile. uPVC inseamna Unplasticized Polyvinyl Chloride.

Este foarte tare si nu se indoaie. Foarte important de amintit, nu contine nici un fel de substante toxice, daunatoare pentru om si a inceput sa fie folosit pe scara larga, ca si material de constructie. De fapt, acest material este atat de sigur, incat este folosit pana si la fabricarea protezelor dentare. Dar, sa revenim la ferestrele ce folosesc uPVC-ul.

Stilul marchiza reprezinta faptul ca fereastra se deschide la exterior si nu la interior. Deschiderea se face din zona de sus a ferestrei, catre exterior, folosind un despartitor detasabil. In acest mod, fereastra poate fi deschisa oricat de larg doresti si poate fi blocata la un anumit unghi de deschidere, folosind acelasi despartitor.

Beneficiile ferestrelor din uPVC.

Ferestrele de acest tip reprezinta o alegere perfecta pentru casa ta, din diferite motive. In primul rand, sunt atractive si practice si se potrivesc foarte bine in spatiile mici. Totusi, daca le folosesti foarte jos, trebuie sa fii atent la lumea ce trece prin apropiere (daca locuinta este pozitionata chiar langa trotuar de exemplu) pentru ca pot lovi persoanele aflate in trecere, din cauza faptului ca se deschid in exterior.

In al doilea rand, deoarece aceste ferestre sunt construite din pvc, poti fi sigur ca te vor tine o viata sau aproape o viata. Sunt mult mai rezistente decat cele clasice, din lemn. Acestea nu vor fi supuse coroziunii si nu vor putrezi.

Pot functiona pe conditii de vreme extrema si multe dintre modelele disponibile sunt anti-incendiu. De asemenea, ferestrele de pvc sunt rezistente impotriva daunatorilor ce ataca in mod comun lemnul, asa cum ar fi furnicile. Ferestrele de tip marchiza sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic.

Profilul folosit la constructia acestora este in general unul multicameral, pastrand caldura la exterior si mentinand-o la interior. Pierderile sunt inexistente, atunci cand inchiderea este completa. Aerul de asemenea, nu poate trece prin spatiile dintre rama si fereastra, atunci cand aceasta este inchisa.

Ferestrele din uPVC de tip marchiza sunt si foarte atractive. Rama ferestrei arata ca lemnul (imitatia din lemn), finisarea este una excelenta, dar exista de asemenea o paleta de culori mai variata, de unde poti alege.

Deschiderea la exterior, caracteristica acestui tip de fereastra, iti va face casa sa arate excelent, pentru privitorii din exterior si poti alege sa combini acest tip de fereastra cu alte tipuri, pentru a intregi arhitectura casei cu o tema a fenestratiei care sa poata veni in completarea acesteia.

0 Shares
You May Also Like