Produse din lapte – sanatate zilnica

0 Shares
0
0
0

Ar trebui sa consumam lapte, sau produse din lapte, regulat, este foarte bun pentru noi, cu totii stim asta, insa putini oameni stiu de ce ar trebui sa consumam produse din lapte, adica care sunt beneficile exacte pe care aceste produse ni le ofera. In orice caz ar trebui sa avem mereu in casa lactate, in Suceava gasesti produse din lapte la Selgros. Pentru sanatatea ta si a familiei tale.

Baza produselor din lapte este evident laptele, el ofera 16 nutrienti esentiali ce contribuie la calitatea dietei noastre zilnice. Pentru o dieta echilibrata avem nevoie de lapte. Un punct important in consumul de lapte este vitamina D, vitamina care ajuta la absortia de calciu si fosfor, unele din cele mai importante elemente pentru oase si dinti puternici.

Iaurtul ofera pana la 12 nutrienti esentiali, in functie de tip. Intre acesti nutrienti putem mentiona calciu, fosfor si vitamina B12. Unele tipuri de iaurt pot contine si vitamina D, la fel ca laptele.

Branza este un termen foarte larg, mai ales la noi in tara. Avem foarte multe tipuri si feluri de branza, iar fiecare in parte ofera ceva unic organismului nostru. In functie de tip, branza are calciu, vitamina A, vitamina B12 si multe altele, toate contribuie la dezvoltarea si sutinerea oaselor si a dintilor, formare de celule rosii, crestere normala pentru copii si multe altele.

Branza este un produs din lapte care poate fi consumat zilnic, nu ai cum sa te saturi sau sa te plictisesti de ea, pentru ca este foarte variata, iar fiecare tip de branza in parte are o textura si un gust unic in sine.

La Selgros Suceava gasesti o gama alrga de produse din lapte, lapte, diferite tipuri de iarturi, simple sau cu fructe, branza si cascaval.

Selgros Suceava
Produse alimentare si nealimentare
Str. Cernauti nr. 118 Suceava,
720089, RO
Tel: 0230 553 000
Fax 0230 553 199

0 Shares
You May Also Like