Recomandari pentru posesorii de telefoane mobile

0 Shares
0
0
0

Deseori, telefoanele mobile se strica in aparenta fara nici un motiv, alte ori pentru ca au suferit un soc puternic. Pentru problemele care pot aparea dintr-un motiv sau altul, cel mai bine e sa contactezi specialistii de la un service GSM Bucuresti pe care-i gasesti pe http://www.servicegsm.ro/service-gsm-bucuresti. Acestia sunt la dispozitia ta pentru a-ti oferi servicii de calitate la preturi accesibile.

Stim cat de greu e sa gasesti un service GSM Bucuresti de calitate, cand ai atat de multe posibilitati, tocmai de aceea si-am recomandat service-ul din link-ul de mai sus.

O mare parte din populati poseda cel putin un telefon mobil. Daca si tu esti posesorul unui astfel de dispozitiv, sfaturile care urmeaza iti pot fi de mare folos.

Nu folosi telefonul mobil la volan

Daca esti sofer, evita sa folosesti telefonul mobil la volan. O multime de accidente extrem de grave se petrec din cauza folosirii telefonului mobil la volan. Soferii ar trebui sa fie extrem de atenti in privinta acestui aspect. Chiar si legislatia rutiera interzice acest lucru si pedepseste astfel de practici. Cu toate acestea, soferii tot nu constientizeaza in totalitate pericolele. Nu pune in pericol viata ta si a celorlalti participanti la trafic. Condu in mod responsabil. Eventual poti folosi o casca Bluetooth sau casti, insa fii atent/a si la trafic.

Vorbeste cu telefonul pe difuzor

Studiile facute de-a lungul timpului au demonstrat faptul ca radiatiile emise de telefoanele mobile au efecte destul de grave asupra organismului. Evita sa te expui in mod indelungat acestor radiatii. Evita sa tii telefonul aproape de ureche sau de cap. Daca trebuie sa vorbesti la telefon, foloseste difuzorul sau castile.

Nu dormi cu telefonul sub perna

Studiile au scos in evidenta si efectele negative date de astfel de situatii, situatii in care oamenii dorm cu telefoanele sub perna. Tine telefonul mobil cat mai departe de pat in timp ce dormi, daca vrei sa nu te expui la campul electromagnetic inutil.

Nu tine telefonul in buzunar

Specialistii spun ca nu e bine ca telefoanele mobile sa fie tinute in buzunare, deoarece ele sunt prea apropiate de corp. Incearca sa eviti astfel de practici, chiar daca e greu.

Nu deveni dependent

Una dintre problemele grave care apar mai ales la posesorii de telefoane inteligente este dependenta. Aceasta este o problema mai grava decat ai putea crede. Aceasta problema apare in mod special la tineri, la tinerii care parca nu pot trai fara telefon.

La acest fapt a dus usurinta cu care se poate naviga pe internet, dar si aplicatiile din ce in ce mai utile. Si mare atentie la inca un aspect. Nu inlocui viata reala cu cea virtuala din cauza unui telefon mobil. Mai devreme sau mai tarziu poti regreta acest lucru.

In privinta tuturor lucrurilor trebuie sa fii atent/a, inclusiv in privinta telefoanelor mobile. Evita sa faci lucruri care-ti pot pune sanatatea in pericol, deoarece, chiar daca poate nu crezi, telefonul mobil poate fi mai periculos decat te-ai putea gandi.

0 Shares
You May Also Like