Sfaturi pentru scrierea de continut SEO

0 Shares
0
0
0

Search Engine Optimization (SEO) este o tehnica folosita in publicarea de pagini web pentru a creste vizibilitatea acestora si un ranking (rang) mai mare pe motoarele de cautare de pe internet.

Scrierea unui articol folosind aceasta tehnica, presupune skilluri solide de scriere, pentru a face acest articol interesant si usor de citit. Plasarea strategica a cuvintelor cheie si a frazelor cheie in text, precum si includerea hyperlink-urilor va imbunatati pagina per total, din punct de vedere al optimizarii SEO.

Mai jos, incercam sa detaliem cativa pasi, despre cum ar trebui scris un articol folosind Search Engine Optimization.Pentru a afla cat costa o optimizare seo profesionala, acceseaza DanBradu.com.

1.    Contureaza-ti articolul.
Articolele ar trebui sa fie scrise bine, antrenante si informative. Acestea ar trebui sa prezinta un nou punct de vedere, despre un topic specific.

O sugestie buna, ar fi implementarea de informatii cu adevarat utile pentru utilizator, aceasta facand persoanele sa citeasca in continuare. Articolul tau ar trebui sa fie asadar folositor, antrenant si valoros pentru cel care il citeste.

Un articol bine scris, cu un content bun va atrage intotdeauna mai mult trafic, asta inseamna ca mai multi cititori iti vor vizita website-ul.

Asta face articolul tau si mai atractiv pentru marketing de linkuri (oameni care introduc prin link website-urile proprii, in site-ul tau) si creste posibilitatea de a fi contactat pentru advertising de reclame, pentru ca pagina ta sa poata fi folosita de catre anumiti advertizeri.

Engine-ul Google Search isi pune amprenta in mod considerabil asupra titlurilor articolelor si blogurilor. De aceea este crucial ca fraza sau cuvantul cheie, sa fie prezent si in titlu, ca element principal de content SEO.

2.    Fa o lista cu frazele sau cuvintele cheie din articolul tau.
Acest lucru este foarte important, in asa fel incat publisher-ul tau sa-l poata include in metadata-ul paginii, care este o parte a codului HTML.

Va fi foarte folositor pentru cititori si pentru Google Ranking, daca articolul va fi divizat cu sub-headere, deoarece cititorii apreciaza mai mult un articol ce poate fi citit cu usurinta, stiind exact de unde sa-si extraga informatia dorita, prin titluri si subtitluri. De aceea, prin implementarea unui sub-header, acestia vor sta mai mult pe pagina (pentru a termina de citit articolul).

Frazele si cuvintele cheie sunt cuvinte sau fraze pe care oamenii le folosesc de obicei pentru a cauta informatii pe un topic respectiv, despre care tu scrii. De exemplu, frazele cheie pentru un articol despre miscare ar putea fi “impachetare si miscare” sau “incarcarea unui camion in miscare”, in timp ce cuvintele cheie ar putea fi “miscare”, “relocare”, sau “mutare”.

Frazele cheie precum si cuvintele sunt inregistrate de catre “spiders”, acestea fiind scripturi trimise de catre motoarele de cautare, la fiecare pagina de pe internet. Spider-ele cauta in website-uri si in pagini si le analizeaza pentru continut de calitate.

O modalitate prin care fac asta, este prin inregistrarea de cuvinte si fraze cheie, pentru a determina subiectul paginii, dar pot detecta de asemenea fiecare cuvant cheie sau fraza cheie folosite, daca o pagina este scrisa corect din punct de vedere gramatical si ce tip de hyperlink-uri contine aceasta pagina.

0 Shares
You May Also Like