Aplicatia ce transforma iPhone in camera de securitate si senzor de miscare

0 Shares
0
0
0

Ti-ai dorit vreodata sa afli ce face copilul tau cand nu esti acasa, fara a fi nevoit sa instalezi pentru asta un sistem complicat de supraveghere video? Cel mai bun service iPhone din tara, numai la ServiceGsm.ro!

People Power, o companie software din Palo Alto, a conceput o aplicatie pentru telefoane mobile ce iti poate transforma foarte usor iPhone-ul, iPad-ul sau iPod Touch-ul intr-o veritabila camera de securitate.

Aplicatia acestei companii este una free si se numeste Presence. Aceasta face posibila transfomarea unui device Apple dotat cu placa de retea integrata wi-fi, intr-o camera video, iar alt device, intr-un monitor de computer.

Asadar, veti avea nevoie pentru acest lucru de 2 device-uri. Unul poate fi purtat de catre cel ce doreste sa initieze supravegherea, iar celalat device (pe post de monitor), urmeaza a fi lasat la locul supravegherii video.

De exemplu, un proprietar de caine sau o mama care este nevoita sa-si lase singura copilul mai multe ore, isi poate transforma un iPhone mai vechi, intr-o veritabila camera de supraveghere, in timp ce isi urmareste copilul sau catelul, din alta locatie.

Presence este o aplicatie perfecta pentru userii ce vor sa isi supravegheze animalele de companie atunci cand sunt plecati de acasa, isi pot supraveghea copiii din alta camera a casei sau se pot conecta cu persoane mai in varsta, care stau acasa.

Aplicatia poate fi foarte folositoare si in cazul in care cineva va patrunde in apartament prin efractie. Utilizatorii pot programa aplicatia Presence pentru a inregistra un video-clip de 5 secunde atunci cand este detectata miscarea, iar dupa realizarea videoclip-ului, aplicatia poate trimite in mod automat un e-mail de alerta, catre proprietar.

Proprietarii casei, pot astfel sa seteze multiple device-uri care detecteaza miscarea. Anumite persoane au declarat ca au folosit deja aceste device-uri pentru a detecta cand se intorc adolescentii acasa noaptea, ora reala si nu cea pe care le-o spunea copilul dimineata.

Asadar, probabil ca aceste device-uri nu vor fi pe placul adolescentilor amatori de petreceri si care nu respecta ora de intoarcere acasa. Nu exista o limita a numarului de device-uri care se pot transforma in camere video sau in monitoare cu ajutorul acestei aplicatii, desi fiecare device in sine (cel transmitator si cel receptor) trebuie sa aiba aplicatia pornita, altfel procesul va fi intrerupt.

Compania recomanda conectarea device-urilor la incarcatoarele originale, in asa fel incat sa nu ramana fara baterie si astfel, sa opreasca transmisia.

Aceasta aplicatie este complet gratuita, dar compania People Power spera ca utilizatorii sa intre pe “market-ul” aplicatiei si sa cumpere anumite accesorii, asa cum ar fi tri-pod-urile pentru camera sau diverse lentile, pentru imbunatatirea transmisiei.

Aplicatia Presence este acum disponibila si in Apple App Store, iar cei de la People Power declara ca vor scoate si un echivalent pe Android, in acest an. Asadar, nici utilizatorii cu sisteme de operare Android, nu vor fi ocoliti de beneficiile acestei aplicatii. Noi va sfatuim s-o incercati, mai ales acum cat este free.

0 Shares
You May Also Like