Iphone 7 specificatii si noutati

0 Shares
0
0
0

In toamna acestui an vor aparea noile telefoane IPhone care sunt produse de Apple. Cel mai sigur ca se va discuta atunci despre iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Sansele sa nu se respecte numele adoptate inca de la lansarea iPhone 6 sunt aprope inexistente. Noile telefoane vin asa cum ne-au obisnuit deja cu piese iPhone de cea mai buna calitate.

Chiar daca mai sunt doar cateva luni pana cand se va lansa in mod oficial noul iPhone majoritatea specificatiilor lor au inceput deja sa fie facute publice. Cele mai interesante prezinta schimbarile radicale comparativ cu ceea ce s-a vazut in trecut la Apple.

O camera mai buna si un procesor mai performant sunt modificari previzibile. Noi suntem curiosi daca se vor adopta si tehnologii revolutionare care sa atraga mai multi clienti care sunt pro Samsung.

Se pare ca iPhone 7 va fi primul telefon din serie care nu va avea si mufa pentru casti. Conform unor rapoarte publicate recent de catre Fast Company aceste telefoane nu mai sunt considerate upgrade incremental ca in cazul lui Iphone 6S. iPhone 7 este posibil sa fie printre singurele telefoane smart care sa nu aiba mufa pentru casti.

Persoanele care doresc pot sa adopte casti Bluetooth care sunt incluse in pachet si care au o calitate mult mai buna a semnalului audio decat daca sunt utilizate castile normale conectate la un jack. In plus acelasi port este posibil sa faca o foarte buna treaba in mometul in care vorbim despre anularea zgomotului de fond in momentul in care ascultam muzica sau in apeluri vocale.

In cazul in care nu se vor include castile Bluetooth in cutie sunt sanse desul de mari ca in astfel de scenarii cei de la Apple sa ofere alte tipuri de casti sau sa scoata pe piata casti bluetooth..

Viitorul Iphone va avea set dublu de camere. Noul iPhone 7 va putea sa realizeze fotografii foarte bune. Aparatele vor imbunatati foarte mult calitatea imaginii de pe telefoanele Apple si o va aduce mult mai aproape calitativ de cea de pe camerele DSLR.

Se pare ca Apple a preluat tehnologia implementarii camerelor duble dupa ce a fost achizitionat LinX Imaging pentru o suma colosala anult tecut. O fosta companie israeliana facea camere cu multi aperturi.

Cumparand aceste tehnologii Apple s-a asigurat ca noul iPhone poate sa faca fotografii similare cu cele DSLR fara a mai fi nevoie sa se dezvolta anumite camere care ies din carcasa.

Noul iPhone se poate proteja singur. Apple are un patent pentru un sistem ce salveaza telefonul in cazul impactului puternic.

Conform descrierii, telefonul poate beneficia de tehnologii care ii permit sa estimeze zona in care urmeaza sa aiba loc impactul si isi va schimba centrul de greutate pentru ca toate componentele importante sa fie in siguranta. Asa cum scriu si cei de la Phonereana, o astfel de modificare ar fi una din cele mai interesante functii ce pot sa saleveze telefoanele in situatii critice.

Un alt sistem trebuie sa protejeze telefonul de apa care ajunge in interior cu ajutorul unui ton puternic care inlatura apa.

0 Shares
You May Also Like