Cele mai bune Televizoare Smart de la Samsung

0 Shares
0
0
0

Televizorul Smart TV este un nou concept lansat pe piata noastra de cei de la Samsung .

Daca doresti un televizor Smart TV , cu calitate mult imbunatatita a imaginii ce este redata in format 2D si/sau 3D, rezolutie Full HD si o serie de aplicatii performante trebuie sa iti indrepti atentia catre noua gama de televizoare Smart TV de la Samsung .

Acesta nou gama , ce straluceste printr-un design deosebit, include :

– seriile premium LED D8000, LED D7000 si LED D6500
– plasmele D8000, D7000 si D6900(6910)
– seriile LED D6000 si D5500

Seria Samsung LED D8000 se remarca printr-un design rafinat , minimalist , avand numai 5 mm grosime ce vine insotit de un suport elegant. Are incorporate dotari de inalta tehnologie , de la conectivitate Wi-Fi la interfata Smart Hub ce ofera o gama larga de modalitati de redare a continutului.

Foloseste Cele tehnologii 3D capabile sa readea un format 3D Full HD in timp ce convertorul 2D-3D este capabil sa transforme orice experienta 2D intr-un inedit format 3D.

Pretul de referinta a unui model de televizor Smart TV Samsung LED D8000 variaza in functie de marimea diagonalei. Astfel un model cu diagonala de 44” poate ajunge la un pret de 7.400 RON iar un model cu diagonala de 55” costa aproximativ 12.600 RON.

Seria Samsung LED D7000 se remarca printr-un design spectaculos , rama transparenta de numai de 5 mm grosime are incorporate accente de pietre pretioase .

Aceasta serie foloseste o interfata Samsung Smart Hub si dispune de o tehnologie 3D Auto Format Setup cu ajutorul caruia televizorul este capabil sa transpuna imagini 3D dintre cele mai fluide.

Vine echipata cu o inalta tehnologie de iluminare LED si Clear Motion Rate 800Hz ( televizoarele fiind capabile sa redea imagini fluide chiar si in cazul unor miscari dintre cele rapide ).

Si in cazul acestor modele pretul este influentat de dimensiunea diagonalei , astfel pretul unui model cu diagonala 44” este de 6.790 RON iar un model cu o diagonala ceva mai mare , de 55” , este 11.700 RON.

Seria Samsung LED D6500 dispune de originala aplicatie Smart TV care te ajuta sa socializezi direct de pe televizor . Astfel utilizatorul poate impartasii ganduri si opinii cu cei dragi pe Facebook , Twitter si Google Talk in timp ce urmareste programul preferat la TV.

Designul ultra-modern al cestui model este accentuat de modelul ramei , spectaculosul Crystal TV.

Este disponibil inbtr-o gama larga de marimi , de la o diagonala de 32” la una de 55” , ce ajunge sa coste 10.500 RON ( pentru o diagonala de 55”).

Plasma Samsung D8000 foloseste tehnologii smart capabile sa redea un format clar al imaginii , Samsung Real Black Filter ( scade nivelul de stralucire ambientala ) si Cinema Smooth ( capbil sa redea o imagine clara intr-o dimensiune reala ) .

Este un model 3D Full HD ce are incorporate o interfata Smart Hub , Wi-Fi , Web Browser ce poate fi conectat cu usurinta la o gama larga de dispositive DLNA.

Dispune de o diagonala de 64” care face ca pretul unui astfel de televizor sa ajunga la 14.990 RON.

Plasma Samsung D6900 vine in intampinare clientilor cu o performanta tehnologie de procesare 3D , Wi-Fi si posibilitatea conectarii la diferite dispositive DLNA . Pretul unui astfel de televizor cu o diagonala de 46 “ este 5.250 RON.

0 Shares
You May Also Like