Cum realizam corect ingrijirea intima?

0 Shares
0
0
0

Cum realizam corect ingrijirea intimaCuratenia organismului nostru are o importanta deosebita in ceea ce priveste functionarea acestuia ca tot unitar. Ea ne protejeaza de aparitia unor boli, si tot ea ne pastreaza un aspect fizic foarte placut.

Nu este suficient sa ingrijim organismul doar din interior, acest lucru trebuie facut si din exterior. In ceea ce priveste ingrijirea la nivelul zonelor intime, desi putina lume alege sa vorbeasca despre aceste lucruri in mod deschis, exista totusi o serie de produse ce pot fi gasite in orice farmacie online, si care pot fi utilizate fara teama ca ne-ar putea afecta in mod negativ organismul.

Daca in cazul barbatilor ingrijirea intima poate fi facuta mai facil, in cazul femeilor lucrurile sunt diferite, insa nu foarte mult. In cazul organelor genitale cel putin, exista prea putine femei care stiu cum sa execute corect igiena zilnica si atat de necesara.

Orice medic iti va spune faptul ca spalaturile intravaginale nu sunt tocmai potrivite si nici necesare, si mai ales ca nu trebuie realizate foarte des, tocmai pentru a nu distruge echilibrul florei genitale.

Cea mai buna solutie este folosirea unui sapun sau gel de dus extern, cu pH neutru, insa nici folosirea acestuia in mod excesiv nu este recomandata, pentru simplul fapt ca organismul este dotat cu o functie de auto-curatare.

Aceste produse destinate igienei intime pot fi gasite in orice farmacie online Tg. Jiu, putand fi achizitionate fara a necesita eliberarea vreunei retete din partea medicului.

Unul dintre cele mai cautate produse destinate ingrijirii zonelor intime este gelul intim, urmat indeaproape de servetelele de curatare si dezinfectare. Aceste produse pot fi gasite pe site-ul www.webfarm.ro, avand ca unic scop pastrarea starii de curatenie si, in acelasi timp mentinerea unui echilibru la nivelul tegumentelor pielii.

Din exces de zel, unele persoane exagereaza in ceea ce priveste spalarea zonelor intime, nestiind poate faptul ca organismul are o capacitate extraordinara de curatare, si ca interventia noastra la nivelul acelor zone trebuind sa fie minima. Un produs destinat ingrijirii intime se recomanda sa nu contina alcool sau parfum.

Desi este destul de greu sa te abtii tentatiei, mai ales datorita afluxului de produse de gen, dar care contin substante odorizante, exista totusi si astfel de produse care se axeaza mai mult pe calitate decat pe cosmetizare. In farmacia online Webfarm.ro regasim astfel produsele destinate ingrijirii intime, din gama Bioclin. Acestea sunt disponibile in diverse variante, de la geluri de dus si pana la servetele si comprese pentru zonele iritate sau cu piele sensibila.

Tot in cadrul acestei game regasim si produse destinate ingrijirii zilnice a bebelusului, iar faptul ca acestea nu contin alcool sau parfum este un lucru extrem de benefic, mai ales in conditiile in care pielea sugarului este foarte sensibila.

O igiena corporala corecta trebuie sa se incadreze in limitele unui echilibru. Nici sa exageram, insa nici sa uitam de ea. Sfatul medicului poate fi util, insa pana atunci, produsele de tipul gelurilor sau a servetelelor pot fi folosite fara probleme. Acestea vor asigura necesarul de curatenie, fara a irita zonele si fara a dezechilibra cumva pH-ul pielii. Probabil ca avantajul major al acestora consta in functia de usoara dezinfectare, ce are rolul indepartarii eficiente a microbilor din aceste zone.

Foarte important este faptul ca nu intotdeauna ceea ce se potriveste unei anumite persoane poate fi folosit cu succes si in cazul nostru. De aceea, este foarte importanta o verificare prealabila a produselor folosite. Citirea instructiunilor de pe ambalaj, in ceea ce priveste continutul si tipul de piele caruia ii este destinat produsul, sunt elemente foarte importante ce trebuie luate in seama inainte de achizitionarea si utilizarea unor astfel de produse destinate ingrijirii zonelor intime.

 

Citeste mai mult despre asta:

1. Spionul vedetă: Luciu promovează igiena intimă
2. Zeci de femei au ajuns la doctor dupa ce au folosit un produs pentru igiena intima
3.Nicoleta Luciu promovează GRATUIT produse de îngrijire intimă
4.Atentie! Hainele „curate” pot imbolnavi
5.Acneea de pe corp: ce spune despre sanatatea ta in functie de zona in care apare

0 Shares
You May Also Like